Vállalnátok gyermeket, ha fokozottan veszélyes neked a gyermek kihordása az orvosok szerint?
igen!szerinem biztos....legalábbis nem bírnám ki szerintem, hogy meg se próbáljam azért, mert a dokik valamit mondanak
Az egyik ismerősömnél 2 olyan ritha betegséget állapítottak meg, ami kizárja hogy teherbe essen, teljesen ki volt bukva, hogy nem lehet gyereke....ma már 1 éves a gyönyörű kislánya.A dokik is csodálkoztak...
A gerincem beteg,és nem hízhatok többet 6kgnál,mert nem bírja a súlyt,ezt mondták.Nem is emelgethetek.
A terhességem alatt 12kgt híztam,5hetes volt a babám amikor a terhesség előtti volt a súlyom.Pedig semmit nem tettem azért,hogy így legyen(a szervezetünk egy jól programozott dolog,segít magán),mivel még szoptatok,és nem akartam,hogy a tej rovására menjen(3 hónapos a babám).Az tény,hogy legalább két hónap volt,mire a gerincem nagyjából visszarendeződött,és miután megszültem és eltűnt a súly,nagyon fájt a derekam,de megérte,és soha nem csinálnám vissza!!!!Nagyon bánnám,ha meg se próbáltam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!