Veszélyes babát vállalni ha vesekövem van? Tapasztalatokat várok?
A vesegörcsöm után 1 héttel derült ki, hogy babát várok. Igaz én se a vesekövemről se a babámról nem tudtam. :) Az utóbbinak nagyon örültünk, mert már régen vártunk Rá!
A kórházban készítettek röntgent, hogy kiderüljön, hol tart a kövem. Két nap volt mire megszültem (mármint a követ).
Ennek ellenére, hála a jó égnek a kisfiam 5 hónapos és makk egészséges!!:)
A legjobb barátnőmnek is veseköve van és homok is van neki :S Nem rég volt ultrahangos robbantáson. Babát terveznek már egy ideje. A dokija azt mondta nem befolyásolja a terhességet vagy a teherbeesést.
Minden jót neked!
Szia!
Nálunk Úgy "derült "ki hivatolasan hogy babát várok, hogy a körzeti doki beutalt a kórházba vesekőgyanúval!Én ugyan szóltam, hogy késik 4 napja, de még nem teszteltem...Így ráírta a beutalóra hogy csak UH-val vizsgálhatnak!
Ott már mondta dokinő, hogy kő nincs, de a babót már látja :)
Vesemedence és húgyhólyag gyulladásom volt :( Így én antibiotikummal kezdtem a terhességet!
De szerintem csak ha már gyanakszolés vizsgálatra kell menned, ne hagyd hogy röntgenezzenek! :)
Remélem hamar babás leszel, én nem okoz gondot a kő sem közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!