35. hétre szülni nagyon gáz? Veszélyes a babára? Tapasztalatokat szeretnék.
Tehát, 34+x naposan, úgy érted???
Azt nem tudom. Én 36+0 naposan szültem a másodikat aki súlyra és centire is pontosan ugyanakkora baba lett mint a nővére aki 40+0-ra jött!!!!!!!! És a kisebbik a strammabb, erőteljesebb, jelenleg 7 hetes és 5 kiló, a "nagy" lassan két éves és 10 kiló :DDD
ja, a súlyt nem írtam: 3180-nal született mindkét lány
első vagyok.
35+4 hétre született a kisfiam 49 centivel, 3000 gr-mal. Hivatalosan koraszüött, gyakorlatilag nem az. Inkubátorba se kellett tenni. Sokan örülnének, ha az időre született babájuk ekkora lenne.
A koraszülöttsége csak ott jött ki, hogy erősen besárgult. Emiatt pár nap helyett 9 napot töltöttünk a kórházban, mert kékfényezni kellett, hogy lemenjen a bilirubin-szintje.
Én se értem az utolsót, minek ír az ilyen? ne törődj vele Kérdező!
Nekem egy ismerősöm a 32. héten szült, a szülést követő dolgokról nem sokat tudok, persze őt sokáig bent tartották, de ma már 2,5 éves és teljesen egészséges!
Egyébként pl nekem a 36. heti uh-n már 3500 g-ra becsülték a babámat (végül 4 kg-al született időre)
21:57 vagyok.
Nem bagatellizálom, de azonnal felsírt, és 9/10-es Apgart kapott. Legközelebb szeretnék időre szülni, de ha a fiam kivárja a 40. hetet, akkor lehet, hogy ki se fér, és császár lesz. Így is szétszedett kívül-belül, a doki másfél óráig varrt a szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!