39 évesen babát vállalni?
ma már ez a divat.
40-45 évesen szülni
ha ők bevállalták, te miért ne?
ha nem iszol, nem dohányzol és azért egészségesen élsz, és táplálkozol a korod nem akadály,persze vannak kockázatok,de kinél nincs?
ez ne legyen akadály ! hajrá :)
37 hetes kismama
Édesanyám 43 éves volt, amikor kisöcsémet szülte...van is köztünk 16 év :)
Semmi gond nem volt, nagyon jól viselte, sőt, meg is fiatalította...és azóta is fiatalon tartja, most 13 éves az öcskös :)
Egyébként ilyenkor protokoll szerint megcsinálják a magzatvíz vizsgálatot, ebből kellemetlenebb a dolog, de ezzel és a többi diagnosztikai eljárásal együtt pont olyan biztos lehetsz abban, hogy semmilyen hátulütője nem lesz a korodnak..
Nyilván a bőrt már jobban megviseli a terhesség, de hát egy gyerek mindent megér!!!! :)
A statisztikák szerint nehezebb teherbe esni, de szerencsére te sem számokból állsz. :)
Barátnőm fiatalon szeretett volna babát, az istenért nem jött neki össze. Már megkapta a papírt, hogy a férjével összeférhetetlenek. Na ekkor fogant meg természetes úton a kisbabájuk. :)
Évekig küzdöttek, végül most 37 évesen lett belőle baba.
Hogy mit gondolnak a korukról? Semmit. Boldogok és ennyi. :)
Hajrá!
Szia! Én is 38 éves vagyok, januárban leszek 39, és most 37 hetes kismama. :) Igaz, hogy a negyedik gyermekemet várom, de rögtön az első próbálkozós hónapban terhes lettem. Én is belevágnék a helyedben. Sok sikert! :)
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!