Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-32 hetes kismamik?! Nektek...

31-32 hetes kismamik?! Nektek mennyire fáj a babátok mozgása?

Figyelt kérdés

3. babánkat várom és most nagyon fájdalmasok a mozgásai. Ahogy a lábacskáját kinyomja, ahogy mozgolódik, szó szerint fáj. Szerintetek normális dolog ez? 1 héttel nagyobb a mérete a 30. héten, 31. hetesnek felelt meg. Átlagos a magzatvíz, nem találtak semmi gondot.

Első két babánál nem éreztem ilyet. Komolyan félek, hogy szétrúgja a burkot, illetve a köldökzsínórt félek, hogy elnyomja.

Van valakinek hasonló tapasztalata?

Amikor kinyomja a lábacskáját, késszúrást érzek és látszik az egész mozgása a hasamon, hogy ott van a lába.

2012. okt. 15. 19:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A 30. hetes uh-on is átlagos volt a magzatvíz, és már akkor is ez volt a helyzet. Ott azt mondták, "nagy baba" azért fáj.

A másik két kicsim is nagy baba volt, mégsem volt ez....

2012. okt. 16. 14:41
 12/21 A kérdező kommentje:
A hasam óriási, egyik nap tettem fel tippelős kérdést és mindenki 38-40. hetesnek nézte:S
2012. okt. 16. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy a baba és átlagos a magzatvíz,úh passz.Ráadásul nekem mellső falon tapad a méhlepény és mégis nagyon fáj,pedig az elvileg tompítja a magzat mozgást.ELVILEG...:))

Mi ma vagyunk 31+6 hetesek és nem olyan nagy a pocak.

[link]

Tiéd???

2012. okt. 16. 14:50
 14/21 A kérdező kommentje:

Mellső fali lepén, 32+2.

[link]

2012. okt. 16. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Tényleg nagy a pocakod!:)Ezek szerint a mellső lepényes legények ilyen aktívak...:D
2012. okt. 16. 16:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső fali. Lehet, hogy ez az oka? Igaz, ő kislány.

A 32 hetes, Attila anyuka

2012. okt. 16. 17:24
 17/21 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Nekem is mellső fali, mégsem fáj.

2012. okt. 16. 18:05
 18/21 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, és nekem is mellső fali a lepény, és szintén kisfiút várok. És még mindig nem fáj:(
2012. okt. 17. 06:22
 19/21 anonim ***** válasza:
De cuki vagy,szerintem ne sajnáld,hogy nem fáj.Én megint ébren voltam vele 2 órát éjjel.Egyszer éreznéd ezt,hidd el-nem sajnálnád többé. :)))
2012. okt. 17. 06:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én így is ébren vagyok éjjelente 2 órákat - fájdalom nélkül is:))). Azért vagyok szomorú, mert én már vártam ezeket a tipikus dolgokat, mint a fájdalmas rúgások, meg amikor eldeformálódik a pocak, meg ilyenek:) De nem. Izeg-mozog, nyüzsög, de nem fáj.
2012. okt. 17. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!