25. hét körüli kismamik, hogyan fekszik a babátok? Merre van a feje és a lába? Hogy érzitek magatokat? Vannak panaszaitok? Szedtek vitamint?
Én amióta megtudtam, hogy átlósan fekszik a pici, jobbra lent a feje és balra fönt a lába, azóta kicsit aggódom, hogy szabad -e az oldalamon feküdni, nem nyomom-e meg a fejét stb.
Különben teli vagyok energiával, csak nagyon-nagyon nagy a hasam, kb mintha a 8. hónapban lennék. Így nehéz forgolódni az ágyban. Nem tudom mi lesz még, hiszen most kezd majd el igazán nőni.
Szia.A 29.hétben vagyok:)A kislányom még mindig haránt fekszik balra a feje és jobbra a lába.Nekem nagyon szereti,ha oldalt fekszek,olyankor indul be igazán...,viszont sajnos emiatt már nem tudunk összebújni a papájával.:(
A hasam nekem is elég nagyocska 105 cm-es a haskörfogatom,az energiaelosztás változó,van,hogy semmihez sincs kedvem,van,hogy egész nap csinálok valamit.Vitamint a Matruelle-t szedtem az első 3 hónapban és jövő héttől szedem megint.Megbeszéltem az orvosommal,hogy nem hízlaljuk a kicsikét jobban,mint kellene.
Neked mennyi a haskörfogatod?És kislány,kisfiú?
Én 24 hetes vagyok! Feje van lent lábacskái meg fent! Általában jobb oldalra rugdos vagy dudorodik. Nekem az ágyban oldalt feküdni kényelmes, de hajnal fele kicsit feszül a pocim nehezen forgolódok! De nagy a pocim elégé!
Boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!