Kedves 32 hét körüli Kismamik! Hogy érzitek magatokat? Készületekkel hogy álltok? Nagy a pocitok? Hány kg-t szedtetek fel?
Mindennel készen vagyok, még 3 hét és elkezdem összerakni a kórházi cuccom, addig még van mit összeraknom!
Teljesen jól vagyok,semmi bajom- nem is volt a terhesség alatt (kopp-kopp). Nem vizesedek, a pocakom elég nagy, de csak az alvás macerás.
Az elején fogytam 5 kilót, ebből 3at szedtem vissza. Ennyit híztam.
És Te Kedves kérdező?
33hkm
Sziasztok!
Mi már nagyjából mindent megvettünk, de még nincs kész a babaszoba mert költöztünk és még nincs kész teljesen a ház. Talán jhéten összeáll a szobácskája, és végre el tudom kezdeni kimosni, vasalni a ruhácskákat. Már annyira, de annyira várom, hogy minden a helyére kerüljön.
Nekem a derekam és a hátam szokott fájni, néha-néha keményedek. A pocakom szerintem átlagos, a Babóka sokat mozog, vagyis inkább kitolja magát. :)
Első baba, Bianka lesz. :) Eddig 7 kg híztam.
Már annyira izgi, nem sokára itt a NAGY NAP!!! :)
Boldog babavárást Nektek!
Én még csak 31+1 hetes vagyok... Nekem folyamatosan mocorog, fészkelődik a babám, egy nap vagy százszor lerúgja az oldalam, nyomja, tolja, feszíti magát kifelé... A pocim szerintem elég nagy, 91,5 cm körforgatú (71-el kezdtem), 43 kg voltam az elején, most 52 vagyok, de ez csak a hasamra ment... Aludni már egyre rosszabb, sehogy se, mindenhogy nyom, főleg, ha a baba is nekiáll az éjszaka kellős közepén erősen rugdosni. Hogy hogy érzem magam? Hát, nem is tudom, nem a legjobban. Fáj a bokám (de nem vizesedek), a derekam, a hasam állandóan viszket, állandóan ehetnék valamit. Néha van hányingerem, sokszor fáradt vagyok... Már annyira szeretném, ha november lenne és végre kinn lenne a baba!
A kórházi cuccomból még csak 2 hálóing, 2 papucs, 1 csomag betét van, a kiságy, a pelenkázó félig összerakva áll a szobában, ezt a férjem a hétvégén fogja megcsinálni.
Sziasztok. Én 32+6 hetes vagyok ma. 4 kg-t híztam, mert alapból volt miből "táplálkozni"... 27 hetesen fekvésre itéltek keményedés miatt, két hétre... Utána minden oké volt, minden megvan a pelenkázó kivételével. Tegnap kezdtem a mosást, ma a vasalást... De csak óvatosan, mert hétfő óta - méhnyak megrövidülése miatt - több pihenést írt elő a Doki. :'( Pedig jól vagyok, nincs panaszom. Kislányunk lesz, Zoé lesz a neve, október 26-ra, vagy november 2-re várjuk... Elvileg 3-4 hetet kéne még kihúzni... Előbb kell nst-re is mennem, mint betöltött 36. hét... Majd kiderül.
Sok sikert mindannyiótoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!