Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves 32 hét körüli Kismamik!...

Kedves 32 hét körüli Kismamik! Hogy érzitek magatokat? Készületekkel hogy álltok? Nagy a pocitok? Hány kg-t szedtetek fel?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindennel készen vagyok, még 3 hét és elkezdem összerakni a kórházi cuccom, addig még van mit összeraknom!

Teljesen jól vagyok,semmi bajom- nem is volt a terhesség alatt (kopp-kopp). Nem vizesedek, a pocakom elég nagy, de csak az alvás macerás.

Az elején fogytam 5 kilót, ebből 3at szedtem vissza. Ennyit híztam.

És Te Kedves kérdező?

33hkm

2012. szept. 11. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szarul vagyok már 3 hete. Állandóan álmos vagyok. A hasam nagy, mozogni is alig bírok. Szoba berendezve, ruhák kimosva, vasalva, szépen hajtogatva. Le vannak takarva szépen. 15 kg körül híztam, de az első gyerekemmel is 20 kilót híztam. De lement hamar, a szoptatás csodákra képes. Kisfiúnk lesz, és Lacika lesz a neve. Már nagyon várom a végét, mert nehezebben viselem, mint az első terhességemet.
2012. szept. 11. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
32+2 hetes vagyok. eddig 9 kilot szedtem fel, 48-rol indultam, hasam 95 cm.nagyjabol minden megvan mar, csak kiskad es az en korhazi csomagom hianyzik na meg nehany aprosag. mar eleg nehezen viselem a terhesseget bar szerencsere komolyabb gondom nincs. nem vizesedek,cukrom is jo, a vernyomasom eleg alacsony mondjuk, de az nem gond. ejszakankent sokszor felebredek mikor fordulok illetve nagyon faj az az oldalam amin alszom epp.napkozben is sokszor meg kell pihennem de azert birom meg :)
2012. szept. 11. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi már nagyjából mindent megvettünk, de még nincs kész a babaszoba mert költöztünk és még nincs kész teljesen a ház. Talán jhéten összeáll a szobácskája, és végre el tudom kezdeni kimosni, vasalni a ruhácskákat. Már annyira, de annyira várom, hogy minden a helyére kerüljön.

Nekem a derekam és a hátam szokott fájni, néha-néha keményedek. A pocakom szerintem átlagos, a Babóka sokat mozog, vagyis inkább kitolja magát. :)

Első baba, Bianka lesz. :) Eddig 7 kg híztam.

Már annyira izgi, nem sokára itt a NAGY NAP!!! :)

Boldog babavárást Nektek!

2012. szept. 11. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Én még csak 31+1 hetes vagyok... Nekem folyamatosan mocorog, fészkelődik a babám, egy nap vagy százszor lerúgja az oldalam, nyomja, tolja, feszíti magát kifelé... A pocim szerintem elég nagy, 91,5 cm körforgatú (71-el kezdtem), 43 kg voltam az elején, most 52 vagyok, de ez csak a hasamra ment... Aludni már egyre rosszabb, sehogy se, mindenhogy nyom, főleg, ha a baba is nekiáll az éjszaka kellős közepén erősen rugdosni. Hogy hogy érzem magam? Hát, nem is tudom, nem a legjobban. Fáj a bokám (de nem vizesedek), a derekam, a hasam állandóan viszket, állandóan ehetnék valamit. Néha van hányingerem, sokszor fáradt vagyok... Már annyira szeretném, ha november lenne és végre kinn lenne a baba!

A kórházi cuccomból még csak 2 hálóing, 2 papucs, 1 csomag betét van, a kiságy, a pelenkázó félig összerakva áll a szobában, ezt a férjem a hétvégén fogja megcsinálni.

2012. szept. 12. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én 32+6 hetes vagyok ma. 4 kg-t híztam, mert alapból volt miből "táplálkozni"... 27 hetesen fekvésre itéltek keményedés miatt, két hétre... Utána minden oké volt, minden megvan a pelenkázó kivételével. Tegnap kezdtem a mosást, ma a vasalást... De csak óvatosan, mert hétfő óta - méhnyak megrövidülése miatt - több pihenést írt elő a Doki. :'( Pedig jól vagyok, nincs panaszom. Kislányunk lesz, Zoé lesz a neve, október 26-ra, vagy november 2-re várjuk... Elvileg 3-4 hetet kéne még kihúzni... Előbb kell nst-re is mennem, mint betöltött 36. hét... Majd kiderül.

Sok sikert mindannyiótoknak.

2012. szept. 12. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!