Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után hogy éreztétek...

Missed ab után hogy éreztétek magatokat fizikailag?

Figyelt kérdés
Másfél éves gyerkőc mellett tudok mindent ugyanúgy csinálni, mint azelőtt? Fogok görcsölni vagy gyengébb leszek? Kinek hogy volt? A lelki részével sajnos meg kell majd bírkóznom, de testileg vagy erőnlétben nem tudom, mire számítsak.
2012. szept. 22. 14:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
miért kell menned ? kedves kérdezö hány hetsen?
2012. szept. 22. 14:13
 2/14 krisztivan ***** válasza:
Nekem 9.hetesen volt missed ab.om.Fizikailag semmi bajom nem volt.Nem fájt,nem szúrt,csak véreztem.Szerintem a lelki része mellett a fizikai sétagalopp:-((
2012. szept. 22. 14:21
 3/14 A kérdező kommentje:

9 hetes, szakadozott szélű üres petezsák. :(

És az a lamináris valami felhelyezése fájdalmas? Az orvos annyit mondott, hogy nem éppen kellemes. Ez náluk azt jelenti,hogy baromi fájdalmas?

Hétfőn megyek, és nagyon félek az egésztől.

2012. szept. 22. 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kettő volt, egyikkel se voltam rosszul utána fizikailag. Csak véreztem,de nem fájt semmim. Se görcs,se hasfájás-semmi. Két gyereket kellett ellátnom, mindent tudtam csinálni rendesen.De lelkileg annál fájdalmasabb volt. Remélem hamar rendbe jössz te is, sajnálom,hogy ez van veled is!
2012. szept. 22. 14:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Mindenki azt mondja, hogy a fizikai fájdalom eltörpül a lelki mellett. Az én esetem a kivétel, mert komplikáció lépett fel, és nekem iszonyat fájdalmaim voltak utána.

Miért kapsz méhszáj tágítót ha már szültél?

2012. szept. 22. 15:01
 6/14 A kérdező kommentje:
császárral fejezték be a szülésemet, így kell a tágító, azt mondták
2012. szept. 22. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem is 1,5 éves volt a kisfiam, amikor volt az első missed abom. A lelki része borzasztó, fizikálisan olyan mintha semmi nem történt volna, nem fájt semmim. De ha már szültél szerintem nem kapsz méhtágítót. Engem elaltattak és már műtöttek is, mire kiértem a műtőből már fel is ébresztettek.
2012. szept. 22. 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Én is császárral szültem az első fiamat, mert szinte semennyire nem tágultam és már rossz volt a szívhang, és mégsem kellett a méhtágító.
2012. szept. 22. 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem is 1 császárom volt a missed ab előtt, és nem tettek fel lamináriát.

Úgy látszik ez is orvos/kórház függő.

2012. szept. 22. 15:18
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen, úgy látszik, kórház vagy orvosfüggő.

És akit tágítottak, mennyi ideig tart a felhelyezés (azt olvasom, hogy nagyon fáj, és én annyira nem bírom a fájdalmat, hogy képes vagyok rosszul lenni). Menstruációs görcsnél is nem egyszer ájultam el.

2012. szept. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!