Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után hogy éreztétek...

Missed ab után hogy éreztétek magatokat fizikailag?

Figyelt kérdés
Másfél éves gyerkőc mellett tudok mindent ugyanúgy csinálni, mint azelőtt? Fogok görcsölni vagy gyengébb leszek? Kinek hogy volt? A lelki részével sajnos meg kell majd bírkóznom, de testileg vagy erőnlétben nem tudom, mire számítsak.
2012. szept. 22. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, kedves kérdező!Nekem pontosan 8 napja volt a missed ab műtétem!Én még nem szültem, így tettek fel lamináriát!Az egész nem tartott 2 percig, először kifertőtlenítették a hüvelyem, az kicsit csípett, aztán feltette a dokim a lamit, hát, nem volt kellemes, tűszúrás szerű fájdalmat fogsz érezni, és közben elkezd görcsölni a hasad, mintha megjönne a mensid!nekem ez a görcsölés kb 1 órán át tartott, aztán elmúlt, nem kelhettem fel a műtétig, csak pisilni. 8.30kor tették fel, délben műtöttek. Én végig sírtam a felhelyezést is és a altatás előtt utánt is, de engem lelkileg nagyon megviselt a dolog, nem a fizikai fájdalom miatt sírtam, ami kb egy erősebb mensihez hasonlított, csak itt több vér jött ki :( Engem egy éjszakát bent tartottak, mert lelkileg teljesen kikészültem, de reggel már mehettem is haza!Amúgy mindent tudsz majd csinálni, csak ne emelj nehezet, kíméld kicsit magad az utána lévő napokon. Kitartást, és sok erőt kívánok, ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan itt, vagy priviben!
2012. szept. 22. 17:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a részletes választ. Nyugodtabb vagyok, ha tudom, mire számíthatok. A lelki részét majd megharcolom magammal.
2012. szept. 22. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Fizikai fájdalom is lehet, enyhébb vagy erősebb, ez egyéntől függ. Nekem erős görcseim is voltak, mert a mütét másnapján teljesen leállt a vérzésem, és amig nem indult újra ( 2,5 nap), addig iszonyatos görcseim voltak a méhszájnál. De az ovódás kislányomat, és a másfél éves kisfiamat el tudtam látni mellette. Sőt még 2 nappal később a gyerek programra is elvonszoltam magam velük. 2 napig viszont pihenés van előirva. Próbáld úgy csinálni, hogy lefekszel a kanapéra, vagy szőnyegre, és úgy játszol a picivel, meg az etetést, fürdetést is próbáld meg a legegyszerübb mozgással megoldani.

A lelki részéhez meg sok erőt küldök neked. Nehéz, én még most sem dolgoztam fel teljesen, pedig már 3 hónapja. 2 hónap után jobb volt, de most hogy újra próbálkozhatnánk (de még nem fogunk), egyből előjött a félelem, hogy mi lesz legközelebb. Ha tudsz kérj segitséget, ha megengedheted anyagilag menj el kineziológushoz, sokat segit. Én még nem voltam, de szerintem megpróbálom, hátha segit valamit feloldani.

2012. szept. 24. 19:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is biztos vagyok benne, ha legközelebb teherbe esek, végig aggódom az egészet.
2012. szept. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!