Missed ab után hogy éreztétek magatokat fizikailag?
Fizikai fájdalom is lehet, enyhébb vagy erősebb, ez egyéntől függ. Nekem erős görcseim is voltak, mert a mütét másnapján teljesen leállt a vérzésem, és amig nem indult újra ( 2,5 nap), addig iszonyatos görcseim voltak a méhszájnál. De az ovódás kislányomat, és a másfél éves kisfiamat el tudtam látni mellette. Sőt még 2 nappal később a gyerek programra is elvonszoltam magam velük. 2 napig viszont pihenés van előirva. Próbáld úgy csinálni, hogy lefekszel a kanapéra, vagy szőnyegre, és úgy játszol a picivel, meg az etetést, fürdetést is próbáld meg a legegyszerübb mozgással megoldani.
A lelki részéhez meg sok erőt küldök neked. Nehéz, én még most sem dolgoztam fel teljesen, pedig már 3 hónapja. 2 hónap után jobb volt, de most hogy újra próbálkozhatnánk (de még nem fogunk), egyből előjött a félelem, hogy mi lesz legközelebb. Ha tudsz kérj segitséget, ha megengedheted anyagilag menj el kineziológushoz, sokat segit. Én még nem voltam, de szerintem megpróbálom, hátha segit valamit feloldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!