Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes kismamik, mennyit...

35 hetes kismamik, mennyit mocorog a babátok?

Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiírva,kisfiú lesz vagy kislány,mi lesz a neve,kórházi csomagot összepakoltátok már?
2012. aug. 21. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szept. 23-ra vagyunk kiírva a kisfiammal, Márk lesz a neve. Még mindig farfekvésben van, így lehet hogy császárral lesz meg. Kicsit lustább típusú baba, CTG-n mindig ébresztgetni kell :) de esténkén azért tudja magát produkálni:) tegnap meg annyit mozgott este, hogy azt hittem, hogy meg fog fordulni, de nem...

Kórházi csomag már készen van kb. egy hete, így nyugodtabb vagyok én is.

És te kedves kérdező? veletek mi a helyzet?

üdv. 35+2 hkm

2012. aug. 21. 15:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Gratula a bébihez!:) ne aggódj,még az is lehet,hogy az utolsó napokban fordul be akció állásba :) 31 hetesen mi még harántfekvésben voltunk,de azóta szerintem befordult,mert máshol érzem a lábacskákat és a kis kezeket. Én szept.24-re vagyok kiírva,a pici fiúnak Áron lesz a neve. Bár sokáig én is Márkot szerettem volna,de a családban kettő is van,így választottuk ezt a nevet. Kórházi csomagot a hétvégén tervezem összerakni,addig rendezkedek a ruhák körül. Baba sokat mocorog,tornázik :) vannak nyugisabb napjai,de estére ő is mindig beindul. Könnyű szülést Neked!
2012. aug. 21. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok Nektek, kitartás erre a pár hétre és Neked is könnyű szülést kívánok :)

Első voltam

2012. aug. 21. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Bár én 34hetes vagyok még csak,de amúgy rengeteget mozog a babám,főleg éjjel,vagy ha épp nyugalomban lennék.32hetesen még mindig faros volt,de szerintem továbbra sincs befordulva,mert újabban inkább vagy kiflibe van vagy pedig farosan szerintem.Kislány lesz és Lilien.Én nem pakoltam még össze a kórházi dolgokat,de a kicsi ruhái sincsenek kimosva és kivasalva még.Egyenlőre a kiságy van összetéve neki,de a többit is csinálgatom már majd lassan.
2012. aug. 21. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia!Csatlakoznék a farosok klubjához!!:))Én szeptember 24-re vagyok kiírva,kislány lesz állítólag(mivel faros és rajta csücsül így majd csak akkor hiszem el ha kijött!:))és Nóra lesz!Első baba!Kórházi csomagba még kell 1-2 dolog,de a szoba kész,ruhák készek!Ti nem féltek a szüléstől?Én egyre jobban pánikolok!A mocorgásról:elég aktív baba,de ma nem tudom mi van vele:egyszerűen szét feszít,kinyomja magát,jön fölfelé,vagy meg akar fordulni vagy nem tudom mi van vele.Mindenkinek boldog babavárást és könnyű szülést!!35+3 hetes kismama
2012. aug. 21. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló, ha szept. 24-re vagy kiírva, akkor 35+1 hetes vagy!
2012. aug. 21. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Holnap toltom a 35.hetet, szeptember 26.-ra vagyok kiirva. Masodik baba, van mar egy 3 eves nagyfiam es most is fiut varok. David Zalan lesz a neve.

Nagyon aktiv baba es sokat csuklik.

Korhazi csomagot ezen a heten szeretnem osszepakolni,mar sok mindent megvettem hozza.

En az egesz lakast kitakaritom,meg ez van fogyamatban mar csak a furdoszoba es a konyha van vissza, aprankent csinalgatom amennyit egyszerre birok es amennyit lehet egy 3 eves mellett. Kisruhak egy resze mar ki van mosva,tegnap vettem meg ruhakat azok meg nincsenek. Nagyfiamnak is megvettem elore az oszi-teli ruhait ,hogy ne pici babaval kelljen majd vasarolni. Ferjem ma szereli ossze a kisagyat.

Lassan de biztosan elkeszulunk mindennel.

Konnyu szulest es egezseges babat kivanok mindenkinek!:)

2012. aug. 21. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja es az en babam mar befordult,fejvegu,szerencsere :)
2012. aug. 21. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Szeptember 24-re vagyok kiírva. A második kisfiunkat várjuk, Baltazár lesz a neve. Már régóta be van fordulva, a feje állandóan a hólyagomat nyomja és a lábacskáját elég gyakran érezni, látni. :) A minap szabályosan biciklizett, két kis dombocska mozgott felváltva a pocakom oldalsó felén, a férjem majd' elájult. Általában akkor aktívabb, amikor én pihennék, remélem idekinn nem marad meg ez a szokása... A kórházi csomagom 1/3-a kész, a napokban szeretném teljesen összepakolni, mert valahogy úgy érzem nem fogom kihúzni a 40. hétig. A méretei is nagyok, eléggé lent van bevackolva és a mozgás is gyakran nehezemre esik. Könnyű, gyors szülést kívánok én is mindenkinek!

35+3 hkm

2012. aug. 21. 22:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Nektek is könnyű szülést,szép és egészséges kisbabát és persze jó babázást!:)
2012. aug. 22. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!