35 hetes kismamik, mennyit mocorog a babátok?
Szept. 23-ra vagyunk kiírva a kisfiammal, Márk lesz a neve. Még mindig farfekvésben van, így lehet hogy császárral lesz meg. Kicsit lustább típusú baba, CTG-n mindig ébresztgetni kell :) de esténkén azért tudja magát produkálni:) tegnap meg annyit mozgott este, hogy azt hittem, hogy meg fog fordulni, de nem...
Kórházi csomag már készen van kb. egy hete, így nyugodtabb vagyok én is.
És te kedves kérdező? veletek mi a helyzet?
üdv. 35+2 hkm
Én is gratulálok Nektek, kitartás erre a pár hétre és Neked is könnyű szülést kívánok :)
Első voltam
Sziasztok! Holnap toltom a 35.hetet, szeptember 26.-ra vagyok kiirva. Masodik baba, van mar egy 3 eves nagyfiam es most is fiut varok. David Zalan lesz a neve.
Nagyon aktiv baba es sokat csuklik.
Korhazi csomagot ezen a heten szeretnem osszepakolni,mar sok mindent megvettem hozza.
En az egesz lakast kitakaritom,meg ez van fogyamatban mar csak a furdoszoba es a konyha van vissza, aprankent csinalgatom amennyit egyszerre birok es amennyit lehet egy 3 eves mellett. Kisruhak egy resze mar ki van mosva,tegnap vettem meg ruhakat azok meg nincsenek. Nagyfiamnak is megvettem elore az oszi-teli ruhait ,hogy ne pici babaval kelljen majd vasarolni. Ferjem ma szereli ossze a kisagyat.
Lassan de biztosan elkeszulunk mindennel.
Konnyu szulest es egezseges babat kivanok mindenkinek!:)
Szeptember 24-re vagyok kiírva. A második kisfiunkat várjuk, Baltazár lesz a neve. Már régóta be van fordulva, a feje állandóan a hólyagomat nyomja és a lábacskáját elég gyakran érezni, látni. :) A minap szabályosan biciklizett, két kis dombocska mozgott felváltva a pocakom oldalsó felén, a férjem majd' elájult. Általában akkor aktívabb, amikor én pihennék, remélem idekinn nem marad meg ez a szokása... A kórházi csomagom 1/3-a kész, a napokban szeretném teljesen összepakolni, mert valahogy úgy érzem nem fogom kihúzni a 40. hétig. A méretei is nagyok, eléggé lent van bevackolva és a mozgás is gyakran nehezemre esik. Könnyű, gyors szülést kívánok én is mindenkinek!
35+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!