26-28 hetes kismamik! Hogy vagytok? Sokat mocorog a babátok? Miket vettetek már meg? és mikorra vagytok kiirva?
pont ma vagyok 27 hetes
aránylag jól vagyunk. nagyon sokat mozog és sokszor fáj is amikor mozog.
Mivel nekünk ez a 2. baba, így nem kell nagyobb dolgokat venni.
ruhákat már vettem. nagyon apró dolgokat kell venni, de az sem sokat. de már ebből is vettünk egy két dolgot.
a szobát február első hétvégéjén fessük ki, és utána szép lassan felállítjuk a kisagyat és az szekrényt.
kórházi cuccból már egy pár dolog megvan a szekrénybe egy polcon. de még ahhoz is szép lassan veszegetek ami kell.
amúgy április 22. vagyok kiírva.
És te hogy állsz?
Szia!
ápr. 28-ra vagyok kiírva,és az elmúlt pár nap nagyon rossz volt. (gondolom front)Egyébként meg minden oké:)
Mocorog sokat a kis hölgy.
Mit vettünk meg?Babakocsit(tökjó akciós volt),babarucit párat.Ágyat,ilyesmit is beszerezzük nemsokára,de időnk még,mint a tenger:) Nálatok mi a helyzet?
Első vagyok
Kislány és DÓRA lesz!
én ápr.24-re vagyok kiírva. elég sokat mozog, de leginkább csak fekve. nekem gyakran zsibbad a combom, szúr a hasam, főleg, ha sétálok.mostanában kezdek fáradékonyabb lenni, nemrég kezdett nőni a hasam is, de még nem híztam. lány lesz, neve még nincs.második gyerekem lesz:) így nem vettem semmit, pár ruhát fogok csak meg cumisüveget, ilyesmit.
nincs közözttetek véletlenül szegedi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!