Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 28-30 hetes kismami...

Vannak itt 28-30 hetes kismamik még? Hogy vagytok? Hányadik baba? Milyen nemű? Hogy telik a napotok? Miket vettetek meg? Mikorra vagytok kiírva? Mekkora a babátok?

Figyelt kérdés
29hetes, vagyok, kisfiú lesz,és nekem első baba, kiváncsi vagyok, hogy másnak is fája dereka meg a háta sokat? Nekem nagyon eleven a fiúcskám :)Nincs nagy pocim még :)
2011. febr. 9. 11:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nekem már csak néhány ruhácskát, meg tisztálkodáshoz kell néhány dolgot vennem :) 1,10-1,20kg, és kb 36cm,igazi"nagyfiú":D
2011. febr. 9. 11:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még a 27.ben vagyok. Harmadik gyerkőc, kisfiú.

Jövő héten megyek dokihoz, utoljára nekem is azt mondta, akkor már több mint egy kiló lesz. Én még nem vettem semmit. Külföldön lakunk, március elején megyük haza Magyarországra, összepakolom az eddig meglévő cuccokat. Hozuk a kiságyat, babkocsit, kádat ilyeneket. Vannak még ruháim is, de abból tuti bevásárolok, azokat nem bírom kihagyni.

2011. febr. 9. 11:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is külföldön élek!29 hetes és 2 napos vagyok!A nemét nem mondták tutira de kislánynak nézte a doki!Nekünk is már csak a kiságy pár ruha és a tisztálkodási szereket kell megvennünk!Az én babám is nagyon aktiv egész nap le nem áll!:) Kérdező és várod már a szülést?

2011. febr. 9. 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:

én is 27. hetes vagyok :) majdnem 28 :)kislányt várok. Hátam nem fáj állandóan de néha a hátam közepébe beleszúr nem túl kellemes :( nekem is egyre többet mocorog.

én még dolgozom vagy 3 hétig úgyhogy nagyon gyorsan telnek a napok én is még csak 2db babrucit vettem meg kaptunk rokonoktól. Nemsokára tervezzük megvenni a babágyat utána pedig a babakocsit , de közben házátalakítunk úgyh nem unatkozunk. Majd ha már nem kell dolgoznom szeretnék elmenni kismama tornára vagy jógára :DDD kíváncsi vagyok az milyen....

2011. febr. 9. 12:07
 5/16 anonim ***** válasza:
12:03-as vagyok azt elfelejtettem hogy a hátam nem szokott fájni inkább a jobb vesém mostanában egyre többet!De én sokat is mozgok!Néha vannak mensi szerű görcseim de amúgy nagyon jól vagyok
2011. febr. 9. 12:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Már kíváncsi vagyok a bentlakóra :) ápr 23 és május 1 közé vagyok kiírva,kicsit izgulok, de várom, hogy a kezemben lehessen,Gratulálok a babáitokhoz!
2011. febr. 9. 12:49
 7/16 anonim ***** válasza:
szia!én is 29 hetes vagyok és kisfiút várok!nekem is nagy babának jósolja már most az orvos !nekem a derekam nem fájj hál istennek, a farcsontom fájj iszonyatosan cserében,alvással bajaim vannak sehogy sem jó,nekem a pocim most hirtelen nőt jó nagyot, éjszaka és fekvő pozícióban eleven a kisfiam nagyon. Napközben nyugodt baba...nekem is első baba ki hány kg hízásnál tart?én 4 kg nál.Már nagyrészt megvettünk mindent egy két apróság hiányzik csak!kellemes babavárást mindenkinek.
2011. febr. 9. 12:49
 8/16 A kérdező kommentje:
kb 9-10 kiló, d eegyátalán nem látszik, itt a tippelősőn is 18-23 hetesnek mondják
2011. febr. 9. 12:54
 9/16 A kérdező kommentje:
[link] tessék ekkora,5 napos kép:)
2011. febr. 9. 13:03
 10/16 anonim ***** válasza:

12:03-as vagyok nekem ekkora volt másfél 2 hete

[link]

2011. febr. 9. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!