Vannak itt 28-30 hetes kismamik még? Hogy vagytok? Hányadik baba? Milyen nemű? Hogy telik a napotok? Miket vettetek meg? Mikorra vagytok kiírva? Mekkora a babátok?
Figyelt kérdés
29hetes, vagyok, kisfiú lesz,és nekem első baba, kiváncsi vagyok, hogy másnak is fája dereka meg a háta sokat? Nekem nagyon eleven a fiúcskám :)Nincs nagy pocim még :)2011. febr. 9. 11:24
11/16 A kérdező kommentje:
szép nagy poci :) Gratulálok!
2011. febr. 9. 13:33
13/16 anonim válasza:
28 hetes vagyok, 3. babával, aki fiúcska.
Jövő héten megyek uh-ra, a hasam elég nagy.. A farcsontom fáj és néha feszít a szemérem csontom azon része, amin ülök. Május 6-ra vagyok kiírva, de nagyobb a baba.
Az előző tesóktól van már mindenünk, csak pelus, fertőtlenítő folyadék, a receptre írós dolgok kellenek, meg varrok neki új takarót, ágynemút, baldachint. Szeretnék még neki egy pár apróságot, de mindig közbe jön valami. Vagy a gyerkőctől nem tudok vásárolni, vagy nincs rá pénzem, de azért még van időnk. Szerintem ezek az utolsó hetek telnek a leglassabban, és egy kicsit izgalmas is, hogy mi vár ránk. Kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek!!!
14/16 anonim válasza:
Szia.Szombaton töltöm a 30. hetet.Második baba és ő is kisfiú,Zéténynek fogják hívni.A hátam már beszakad,de nem csoda,mert már most akkora a hasam,mint amekkorával az elsővel szülni mentem,pedig azzal sem volt kicsi,és még ezután nől!:)Mondjuk 29 hetesen becsülték 1447 g-ra,remélem tévednek és nem lesz nagy baba.pár ruhát kell már csak vennünk.És nagyon aktív egész nap,már most a tesó ellentéte,de legalább hagy aludni.
15/16 anonim válasza:
Szia! Én holnap töltöm be a 31. hetet. Az alvás az ami, vagy nagyon jól megy, vagy nagyon nem. Első baba, de szerencsére annyi mindent kaptunk, hogy mostmár csak egy pelánkázó szekrény hiányzik.Valószínű kislány lesz a Drága, bár hogy mennyire kicsi az kérdés, a 29 hetes uh-án 1800 g becsülték a súlyát :D!
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon Gratulálok Nektek!Sok boldogságot, és Jó egészséget!
2011. febr. 10. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!