19-20 hetes kismamik! Vettetek már babakocsit?
Eddig megvan a kórházi csomag jelentős része még betétet és hálóinget kell vennem.
a babakelengye megvan 80-as méretig .- 2. baba lesz-
a babakocsinkat meglátjuk jó lesz-e ha nem majd veszünk amikor pár hetes lesz addig nem.
a babasarok 80% készen van
eddig 32.000,- költöttünk úgyhogy egész jól állunk kb. még ugyanennyit kell majd mert hordozóból új kell annyira rossz minőségü volt az első gyereké.
21+5 kismama
Szerencsénk volt mert a 13. hét óta tudjuk a nemét..
21+5-hetes voltam.
Szia! Én 21 hetes vagyok, már mindenünk megvan, de csak azért mert 2.baba ;-)
Amúgy az elsőnél ilyentájban vettük meg a babakocsit, unisex színben.
Kiságyat pár héttel később, a bútort a párom csinálta.
A hordozót az internetről rendeltük, kb. a 30.héten. Ruhákat pedig úgy, hogyha mentünk valahová és megtetszett valami, akkor megvettük - cirka a 16.héttől a végéig.
Az apróságokat (kiskád, sterilizáló, cumi, pelenka stb.) a "végére" hagytuk, de a 33-35.hétre már mindenünk megvolt, babaszoba is készen, ruhák kimosva, kórházi csomag összekészítve.
Mi szerencsére a kiságyat úgy kapjuk és valószínűleg babkocsink is lesz, így azokat nem vettünk.
Első baba, már néhány ruhácskát vettünk neki, nem sok mindent, mert mindenki babonás errefelé. Ma vettem meg a hálóinget és a papucsot is a kórházba. Még van jó pár dolog ami hiányzik.
19hkm
Mi ajándékba kaptunk nővéreméktől. Még nem tudjuk, hogy lány vagy fiú, lényeg,hogy egészséges legyen. Egyébként már majdnem mindenünk megvan, csak a babaszobához most álltunk neki.
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!