Milyen babakocsit vettetek babátoknak és hol?
Bambinoworld, Teljesen új babakocsit, a vaterán. Angliából hozzák be, mielőtt megvettem meg is tudtam nézni, de rendelésre lehet csak kérni.
Bambinoworld.com on meg is tudod nézni,nagyon szuper.
35 km
Graco ultima Travel system-et , majdnem 2 éve, a mára már megszűnt Turbo kölyökben 49900 forintért
Még színe is hasonló.
Így nem kellett hordozót venni külön.
A lányom 19 hónapos, a babakocsit még mindig használjuk
nagyon bevált.
gyerkülést 10 hónapos korában vettünk (Besafe)
Én ezt vettem meg, ilyen zöldben :)
Szia! Én pont ma rendeltem meg a neten.
Tako jumper x multifunkcionális babakocsi. Imádni való, és a rugózása álom. Van hozzá mózes, sport rész, babahordozó. Ez mind a vázra szerelhető. A pelikán babaáruház honlapjáról rendeltem, összesen 83000 forintba került. Ha boltból vettem volna meg ugyanezt (ahol kinéztük) ott 108000-be került volna. Nem mindegy.
30hkm
www.gyerekjatekok.5mp.eu oldalról rendeltem az "extra babakocsik" közül a zöld virágosat. Fullosan felszerelt, nagyon strapabíró, és könnyen használható. A brendonban néztünk hasonlót 160e-ért! Lengyelből hozzák, nagyon jó minőségűek.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!