Melyik sport babakocsit választanátok 1,5 éves babátoknak?
Nem tudok dönteni....ezeket néztem ki:
Vagy esetleg ez: [link]
Érdekel a véleményetek/tapasztalatotok,sokat tömeg közlekedünk.Nem tudom az utolsó belinkel babakocsival mennyire könnyű közlekedni,nem túl aprók a kerekei,nem instabil?Esetleg ha van más ötletetek azt is várom...Köszönöm a válaszokat.
szia nekünk ez vált be
esprit esernyőre csukható.könnyű buszozni,metrózni egyszerű összecsukás zárás.
Szia, én a legkisebbre összecsukhatót választanám, a 3 kerekűt(számomra ez a szempont és hogy ledönthető legyen). Én ezt néztem ki és olcsóbb: [link]
A top rider-t ne válaszd, az hiába esernyővázas, de nagy méretű! 7 kg körül van.
OFF:
Nekünk az xbaby vivi van, amit az egyik válaszoló belinkelt.
Nagggggggggyon szeretem, éppen ezért az általad felsoroltak közül az espiro-t választanám, mert az hasonlít rá a legjobban.
az x vivi,vagy hasonló belinkelt (utolsó) babakocsinak is ennyire le lehet cipzározni a kupoláját?:
A xbaby-nek nem lehet így leszedni a kupoláját, de ez egy nagyon fontos dolog.
Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Hiába szeretem a kocsinkat, nyáron sokszor meggyűlt a bajom a nappal, és hogy ezerrel telibeverte a Kislányom arcát.
Én ez általad belinkelt kocsit választanám.
tegnap 20:55-ös vagyok. Lemaradt hogy a 2ik lett volna, de ez már nem lényeg, nem ezért írtam.
Azért írok, hogy a mienknek le lehet ennyire hajtani a kupoláját amikor ül (jane), de nem érek vele semmit, akkor ugyanis a kislányom nem lát ki, csak a szürke kupolát látja:(
Szóval én ennyire nem is nagyon használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!