Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik sport babakocsit...

Melyik sport babakocsit választanátok 1,5 éves babátoknak?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni....ezeket néztem ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy esetleg ez: [link]

Érdekel a véleményetek/tapasztalatotok,sokat tömeg közlekedünk.Nem tudom az utolsó belinkel babakocsival mennyire könnyű közlekedni,nem túl aprók a kerekei,nem instabil?Esetleg ha van más ötletetek azt is várom...Köszönöm a válaszokat.

2010. okt. 23. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Hauck Jet ( [link] van, nekünk ez nagyon jól bejött eddig. Az Espiro Active szinte tök ugyan olyan, én azt választanám.

Jó, mert nagyon jól hátra lehet dönteni, van karfa, amibe kapaszkodni tud a baba.

2010. okt. 28. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs az offért. Aki írta, hogy neki Esprit van, tőle kérdezném, neked nem nyikorog? Az enyém még nincs 3 hónapos, és már másodszor viszem vissza emiatt... Amúgy imádom, nekem mindenben tökéletesen megfelel. Megfelelne, ha nem nyikorogna borzalmasan.
2010. okt. 28. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Befújtuk szilikonsprayvel jó alaposan és azóta meg se nyikkan:)
2010. okt. 28. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én a www.gyerekjatekok.5mp.eu oldalról rendeltem a miénket az "extra babakocsik" közül az almazöldet. Imádjuk, és nagyon könnyű vele közlekedni. A sport rész is könnyedén elbírja a 16kg-os lányomat. Nem recseg, erős, és bolygósíthatóak a kerekei. Én ajánlom.
2010. nov. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!