Mikor vettétek meg a babakocsit?
Szia!Mi a 23.héten vettük,elég drága volt,de több babát tervezünk.Attól függ mennyire "akarod kihasználni".Én napi 2 órát sétálok,sztem ha meglesz a baba,még többet fogok,úgyhogy ki lesz használva.:)
Még ráértünk volna megvenni,de én nagyon be voltam már zsongva.:))
36. héten, de már korábban kinéztük, milyet szeretnénk.
Új, 40.000 Ft volt. Van hozzá mózeskosár, pelenkázótáska, lábzsák, szúnyogháló, esővédő, nagy kerekekkel (ez nekünk fontos volt, rosszak felénk az útviszonyok) később sportkocsivá alakítható, szóval újszülött kortól addig használható, ameddig kell.
5-6 hónapos terhes lehettem mikor kinéztük és rá 1 hónapra hoztuk haza.
40ezer ft volt és a mai fejemmel nem ezt venném!
És aki megbánta, miért bánta meg, és milyet venne most. Az ára miatt vennétek másikat? Ti milyen babakocsira esküsztök?
Nekünk olyan kell ami hosszú sétákra jó, nagy kerekek, mózes hozzá, lábzsák, esővédő, stb. Én olyat szeretnék, mint a symbaba comfort, vagy raf-pol, vagy a kunnert vip. Ezekhez hasonlót. És mx40 ezret adnánk ki érte. Úgy akarjuk megvenni, hogy a második babának is jólegyen majd.
4.válaszoló vagyok és nekünk kunnert vip babakocsink volt.
Tényleg nagyon kényelmes volt,és nagy a kosár alul amibe lehet pakolni bevásárlásnál,szuper kényelmes a babának mert jó nagy DE nem fér be az autóba,nem fér fel a buszra,egyedül nem tudtam megemelni olyan nagy!Szóval sehova nem tudtam menni vele!!!!!
3. válaszoló vagyok
Mi pont a Kunnert Vip-et vettük. Tény, egy batár nagy dög, strapabírónak tűnik, sok a kiegészítő hozzá. Az autó nálunk is elég necces, de azért befér. Nem tömegközlekedem, ezzel nálam nem lesz probléma.
Szia, nekünk ilyesmi babakocsink van, mint amit te is írsz.
27 hetes voltam, amikor megvettük, ha jól emlékszem 55-60ezer forintot fizettünk érte, de abban minden benne volt: hordozó, mózes, pelenkázótáska, babakocsi, esővédő.
Már a második gyerekemnél használjuk, én nagyon szeretem.
Az első babámmal kb 14 hós korig használtuk. Már majdnem elraktam 10 hó körül, de akkor jött a tél, a nagy hó, és a nagy kerekeket jobban tudtam használni a hóban, mint a másik kis bolygókerekes kocsit.
Most a pici 4,5 hós, ezt a kocsit használjuk, de olyan,mintha új lenne, semmi baja az ég világon, pedig minden nap megyünk vele és nem is keveset. Még csak a színe sem kopott meg.
Nem bántam meg, hogy ezt vettük.
Hátránya is van, pl marha nagy összecsukva is, alig bírjuk bepasszírozni a kocsi csomagtartójába, de végül is ritkán visszük bárhova is. Másik, ha pl tömegközlekednék, akkor ezzel biztosan nem lehetne rendesen, mert tényleg nagy babakocsi.
Ha ilyet veszel, akkor számíts a nagy súlyára is, hogy ne kelljen cipelned még egy lépcsőfokot se, mert megszakadsz, 15 kilós kocsi, benne a cucc meg a baba....
Nálunk van lift, így könnyű, nem kell emelgetni.
Ilyen típusú kocsit érdemes venni használtan is, mert ez elnyűhetetlen fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!