Mikor vettétek meg a babakocsit?
Szia,
nekünk is kunert vip van!:)
Ha jól emlékszem 37.000 volt újonnan, plusz 14000 a hozzá való hordozó. Őszintén, többet sajnáltam volna érte kiadni. Most talán kicsit modernebb kocsit vennék, de ennek ellenére nagyon szeretem, igen, bazi nagy, de én nem akartam autóba vagy buszra rakni. Kb 6 hónapos terhes voltam, mikor megvettük, újszülöttnek nagyon jó, imádtam, h mózeskosaras. Később a baba prímán elhömbölgött benne, most télen is kényelmesen elfért a sok ruhában. Viszont ha átfordítom a tolókart, nagyon nehéz irányítani, így tavaszra már vettünk egy kicsi, pierre cardin esernyőkocsit, amivel tudok majd buszozni is akár. Ezt használtan vettük, 7000 ftért, de nagyon szép állapotban van.
30, hét után valamikor. Ennek több mint 2 éve.
50 ezer ft volt hordozóval együtt, ma sem vennék drágábbat.
Még mindg használjuk babakocsit, 2 éves a "kisci"
előző
Egyik gyreknél sem akartam mózeskosarat, visszagondolva arra pár hónapra felsleges is lett volna
Az eslő gyereknél még nem is volt ekkora "divat", a másodiknál meg már abszolút tudatosan nem olyat vettünk, hanem inkább TS-est
Tejesen jó a sima vízszintesre fektethető, lábzsákos babakocsi
30 hét táján venném. (mi kölcsönkaptunk mózeses babakocsit.)
az, hogy új vagy használt függ attól is, hánybabát szeretnétek. újat vennék, ha 2-3 ygereket vagy még többet szeretnénk. inkább nálunk használódjon el, mint mondjuk 1 gyereket ég kiszolgál, de a 2.at már nem.
sport babakocsit, ami teljesen dönthető+textil mózest vettünk, amiben fél éves kora óta vígan utazik a hölgy. ha nem téli baba lesz a következő, akkor ebben is tudunk sétálni vele. ez így 50e volt, ennyit megér szerintem.
jó babavárást!
szia!
Kuner vip, bergon számíts arra hogy ezek a kocsik nehezen irányíthatóak, nehezek és nagyok!
nekem egy Maxi Cosi Mura 3-om van elmegy terepen is, könnyű irányítani, masszív és kicsire szedhető! 150-160000-körül van mózessel együtt
Kb 14 hetes lehettem :-DDD mikor megvettük.
http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE
Ilyet. Sztem tökéletes! 35 ezer volt használt, de nincs rajta egy karc se szinte. Minden van hozzá amit a videón látsz. Mózes, autós hordozó , esővédő. Egyedül 1900.-ért egy univerzális szúnyoghálót fogok venni pluszban. Teli van extrákkal:-DD óra, hőmérő, pakoló rész a mamának. Igazi stabil kocsi. Én nem fogok buszozni vele igazán, nem kell emeletre cipelni stb. Szuperül téliesíthető, ez is fontos volt, mivel augusztusban születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!