Mikor vettétek meg a babakocsit?
Figyelt kérdés
Mikor "lehet" vagy érdemes már babakocsit venni? És ti mennyit áldoztatok egy babakocsira. Új, vagy használtan vettétek? Mennyi az az ár, amit nem sajnáltok ki adni érte, és meg is éri. 18 hetes vagyok.2011. márc. 19. 13:32
21/23 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem. Nekem is augusztusba érkezik a baba. Tényleg jól néz ki, utána nézek hol tudok használtan hozzá jutni.
2011. márc. 23. 14:19
22/23 anonim válasza:
Szia utolsó vagyok. Én speciel az expreszen vettem.De van vaterán is, meg sok helyen. Bátor voltam, mert fénykép alapján Makóról megvettem, én pesti vagyok. De "sokat" találtam. Ha beírod a googleba, hogy
graco quattro tour deluxe eladó egy csomót kiad!
Mikorra vagy kiírva? én 12.
23/23 A kérdező kommentje:
Szia. Én 21. :) Köszi hogy irtál, és tényleg bátor dolog igy vásárolni: :)
2011. márc. 24. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!