31-32 hetes kismamik?! Nektek mennyire fáj a babátok mozgása?
3. babánkat várom és most nagyon fájdalmasok a mozgásai. Ahogy a lábacskáját kinyomja, ahogy mozgolódik, szó szerint fáj. Szerintetek normális dolog ez? 1 héttel nagyobb a mérete a 30. héten, 31. hetesnek felelt meg. Átlagos a magzatvíz, nem találtak semmi gondot.
Első két babánál nem éreztem ilyet. Komolyan félek, hogy szétrúgja a burkot, illetve a köldökzsínórt félek, hogy elnyomja.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Amikor kinyomja a lábacskáját, késszúrást érzek és látszik az egész mozgása a hasamon, hogy ott van a lába.
34 hetes vagyok, egyáltalán nem fáj.
Néha ugrok egyet, mikor erősebben rúg, de az is inkább kellemetlen, valamint a meglepetés ereje miatt van.
Néha kifejezetten fáj nekem is, amikor valamelyik csontosabb részével, pl. szerintem a könyökével megbököd. :)
Azért késszúrás-szerű fájdalmat nem érzek, de kellemetlen.
Olyasmi, mint egy csontos csirkeláb nyújtózna ki, ami feszül, szúr.
Ha fekszem, és olyankor történik, akkor fel kell ülnöm, annyira kellemetlen.
Vajon mitől lehet?
32 hetes kismama vagyok, s bizony nekem is fáj. Én a méhlepényért aggódom, mert néha olyan mintha belém marna. Ő is dugdossa a lábát felfelé, de az nem olyan vészes, ha egyenes háttal ülök, de mikor fordul, szabályszerűen mintha húzna, rángatna, marna belülről.
Egyébként nekem van már egy Attilám, s hidd el, nem véletlenül nevezik őket Isten ostorának. Igazi betonfejű ördögfióka, szóval tökéletes lesz az a név, amit kiválasztottatok, nem kell Bendegúzra változtatni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!