Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az, hogy eddig azt...

Mitől van az, hogy eddig azt éreztem, hogy lányom lesz, most meg azt érzem, hogy fiam lesz? Volt már más is így? Csalhat nagyon a megérzés?

Figyelt kérdés
4D-n 18 hetesen azt mondták, hogy biztos lány lesz. Egész addig azt is éreztem. De utána megváltozott ez az érzés. 1 hét múlva genetikain meg már azt mondták, hogy nem biztos, hogy lány lesz mert szégyenlős a baba és nem lehet rendesen látni. Azóta viszont még rá is erősített az érzésre, hogy fiú :) Volt így már valaki? Mi lett a végén?
2012. okt. 6. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem első perctől az volt a megérzésem, hogy mindkét baba kisfiú. Két petéjű ikrek.

De tévedtem, két kislányunk lesz :D

2012. okt. 6. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia

Hú hát én a terhesség elejétől kezdve azt mondtam, hogy nekem tuti hogy fiam lesz. Háromszor mondtak lányt és végül lányom lett. Ne érts félre imádom, de végig azt gondoltam, hogy nekem csak fiam lehet. Most már semmi pénzért sem cserélném le. Ja és a harmadik ultrahangon azt mondta doki, hogy kezdjek azért gondolkodni fiú nevekben is mert még most úgy tűnik hogy lány :) és lány lett :D

2012. okt. 6. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igazából már ott tartok, hogy mindegy hogy fiam vagy lányom lesz csak zavar, hogy össze-vissza érzem a dolgokat :)
2012. okt. 6. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem értem. "azt mondták, hogy nem biztos, hogy lány lesz mert szégyenlős a baba és nem lehet rendesen látni". Szerintem ebből nem lehet megítélni a nemét, hogy szégyenlős, főleg, ha takarta magát. Érdekes megállapítás mindenképp.

Remélem nemsokára megtudod biztosra a nemét :)

2012. okt. 6. 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Az az 1 héttel későbbi UH-n volt. És bocsi rosszul írtam mert azt mondta a doki, hogy talán lány lesz :) Nem mondja biztosra mert nem látja rendesen :)
2012. okt. 6. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:

A fiúknál fiút éreztem 99%ban és azok is lettek.

végig azt mondták a 12.hetes ultrahangtól kezdve.

Most lányt érzek és egyből egy aranyos becenevet találtam neki,de az uh.a doki fiúnak tippelte.

Azt mondta megmondani nem tudja,de mintha...

Kérdés,hogy akkor becsapott e a megérzésem?október végén kiderül:)

17hkm

2012. okt. 6. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az elsőnél biztos voltam,hogy lány . Nem is kérdeztem meg az ultrahangon és igazam lett. A másodiknál nagyon lányt szerettem volna, de nem volt semmilyen előérzetem. Megkérdeztem, háromszor mondták, hogy valószínűleg lány, de nem mutatja magát rendesen. A férjem háromszor mondta, hogy nem ő tudja, hogy fiú. Fiam született. Nálunk az ő előérzete volt pontos.
2012. okt. 6. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Na mi lett?????

Írd majd meg légyszi!!! :-)

2012. okt. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!