Mitől van az, hogy eddig azt éreztem, hogy lányom lesz, most meg azt érzem, hogy fiam lesz? Volt már más is így? Csalhat nagyon a megérzés?
Nekem első perctől az volt a megérzésem, hogy mindkét baba kisfiú. Két petéjű ikrek.
De tévedtem, két kislányunk lesz :D
Szia
Hú hát én a terhesség elejétől kezdve azt mondtam, hogy nekem tuti hogy fiam lesz. Háromszor mondtak lányt és végül lányom lett. Ne érts félre imádom, de végig azt gondoltam, hogy nekem csak fiam lehet. Most már semmi pénzért sem cserélném le. Ja és a harmadik ultrahangon azt mondta doki, hogy kezdjek azért gondolkodni fiú nevekben is mert még most úgy tűnik hogy lány :) és lány lett :D
Első vagyok.
Nem értem. "azt mondták, hogy nem biztos, hogy lány lesz mert szégyenlős a baba és nem lehet rendesen látni". Szerintem ebből nem lehet megítélni a nemét, hogy szégyenlős, főleg, ha takarta magát. Érdekes megállapítás mindenképp.
Remélem nemsokára megtudod biztosra a nemét :)
A fiúknál fiút éreztem 99%ban és azok is lettek.
végig azt mondták a 12.hetes ultrahangtól kezdve.
Most lányt érzek és egyből egy aranyos becenevet találtam neki,de az uh.a doki fiúnak tippelte.
Azt mondta megmondani nem tudja,de mintha...
Kérdés,hogy akkor becsapott e a megérzésem?október végén kiderül:)
17hkm
Na mi lett?????
Írd majd meg légyszi!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!