Nektek bejött a "most sikerült" megérzés?
5. hónapja próbálkozunk és most először érzem azt, hogy igen, most sikerült. Mára nem várom, még nem is jött meg, viszont reggel még negatív volt a tesztem, a gyanum az, hogy késöbb volt peteérésem mint szokott lenni. És itt ez a furcsa közérzet meg ez az érzés, hogy terhes vagyok.
Aki szintén így érzett, bejött az érzés? És ezt nem képzelem be.
Nekem igen. 2x is.
Igaz, mind a kétszer elsőre sikerültek, de akkor is éreztem, hogy igen, babánk lesz.
Én csak annyit mondtam most a férjemnek, hogy "ugye tudod, hogy nagyon bátor voltál?". De aztán el is felejtettük a dolgot. Aztán tessék. :)
Nyáron nekem is volt ilyen érzésem, de az a baba sajnos nem tudott megtapadni már az elején sem.
Igen!!!! Éreztem. :) A teszt közben meginogtam egy kicsit, hogy lehet, hogy csak bebeszéltem, de mire ezt kigondoltam, már láttam is a halovány 2. csíkot. :))
22 hkm
Nekem a "most tuti nem sikerült" érzés jött be.
Abban a ciklusban semmi nem stimmelt, alig voltunk együtt, veszekedtünk, a hőgörbém pedig kritikán aluli volt. Mostanában mégis annyit gyönyörködöm abban a "ronda" görbében és próbálok rájönni, mikor jöhetett össze a Drágaságom, aki már 9 hónapos is elmúlt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!