Fiús anyukák, hogy sikerült a fiatok? Én is azt szerettem volna, de első kislány lesz
Duplán! :-)
Igaz másodjára(első kislány), de két egyforma kisfiam lett, és elmondhatom, nagyon jól sikerültek! 16 hósak, és imádnivalóak, jönnek puszilgatnak, ölelgetnek, ami a lányomra nem nagyon volt jellemző.
Peteérés napján szex, orgazmussal. Sem előtte, sem utána szex.
Így lett a kisfiam. 3éves.
Kislányom peteérés előtt 3 nappal 1x próbálkozva, se előtte, se utána.
10hós.
Nálunk ezek a peteéréses dolgok nem jöttek be, csináltuk így, csináltuk úgy... és 3kisfiunk van!! :) NÁlunk apa csak azt tud, ugy látszik!!! :)
Egyébként imádnivalóan édesbogár mind, nagyon nagyon bújósak, és anyásak és apásak! :) Kedvesek, nem agresszívek, csak kicsit hisztisek- ami még viselhető! :)
Szerintem jól sikerültek! :)
A ciklus.hu-n nézegettem, hogy mikor érdemes együtt lenni. Majd intenzív 2 hét következett volt, hogy napi 2-36 szeretkezés is volt. Igazából teljesen minden volt, hogy fiú vagy lány lesz annak ellenére, hogy már van egy kis lányunk. A teherbeesés után 1 héttel tudtam, hogy terhes vagyok és azt is éreztem, hogy fiú.
35+4 napos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!