Fiús anyukák, hogy sikerült a fiatok? Én is azt szerettem volna, de első kislány lesz
Mi lányt szerettünk volna, de nagyon.
Az első fiú lett, onnantól ő is hugit szeretett volna.
14 hetesen elmentünk 4D-re, ahol láttuk az öcsi kukiját is.
Hogy hogy sikerült? Hát passz, hogy sikerült a lány?! :D
Kellett kb egy hét, hogy megszokjam a gondolatot, de már nagyon fárjuk a második fiút. :)
Talán a következő! :D
17 hkm
Kifejezetten jól sikerült....:D:D:D
3 éves kisfiam van, mi akkor peteérés napján voltunk együtt és utána is a ciklusban végig.
Most nem figyeltük, mert volt egy vetélésem és mindegy is volt, hogy fiú vagy lány, de úgy alakult, hogy csak peteérés előtt+a napján voltunk együtt, a ciklus 2. felében már nem. Most kislányunk lesz.:)
Nekem ket fiam van. Nem hajtottunk soha se fiura, se lanyra, mindketto gyerek ugy fogant, hogy kb azt a hetet, amikor peteeresem volt vegig szeretkeztuk. Nem direkt a gyerekprojekt miatt, hanem csak ugy, mert jol esett. Szoval voltunk egyutt peteeres elott/utan/kozben mindketszer es mindketto fiu lett.
Harmadik babanal is hasonloan tervezzuk, osszekotjuk a kellemest a hasznossal es az biztos, hogy vagy fiu lesz, vagy lany. :D
Mi is nagyon fiut szerettunk volna es az is lett 2,5 eves :)
Mi egyszer annyira belemelegettunk a szeretkezesbe,hogy elfelejtettunk vedekezni, ez a ciklusom 13.napjan volt (27 naposak a ciklusaim)(epp akkor lehetett ovum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!