Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiús anyukák, hogy sikerült a...

Fiús anyukák, hogy sikerült a fiatok? Én is azt szerettem volna, de első kislány lesz

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én annyira lányt szerettem volna, szinte rá görcsöltem. Mindent kiszámoltunk a párommal. Peteérés, kínai naptár. Tényleg az ég világon minden praktikát bevetettünk. 19 hetes ultrahangon láttuk a szép nagy kukiját! Őszinte leszek, elsírtam magam. Azóta mindent megvettem neki, most 27 hetes kismama vagyok és már el se tudom képzelni, hogy lányom legyen, annyira bele éltem magam a kisfiúba!! :D Furcsa dolgok ezek. :)
2011. dec. 15. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi lányt szerettünk volna, de nagyon.

Az első fiú lett, onnantól ő is hugit szeretett volna.

14 hetesen elmentünk 4D-re, ahol láttuk az öcsi kukiját is.

Hogy hogy sikerült? Hát passz, hogy sikerült a lány?! :D

Kellett kb egy hét, hogy megszokjam a gondolatot, de már nagyon fárjuk a második fiút. :)

Talán a következő! :D

17 hkm

2011. dec. 15. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Kifejezetten jól sikerült....:D:D:D

3 éves kisfiam van, mi akkor peteérés napján voltunk együtt és utána is a ciklusban végig.

Most nem figyeltük, mert volt egy vetélésem és mindegy is volt, hogy fiú vagy lány, de úgy alakult, hogy csak peteérés előtt+a napján voltunk együtt, a ciklus 2. felében már nem. Most kislányunk lesz.:)

2011. dec. 15. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem ket fiam van. Nem hajtottunk soha se fiura, se lanyra, mindketto gyerek ugy fogant, hogy kb azt a hetet, amikor peteeresem volt vegig szeretkeztuk. Nem direkt a gyerekprojekt miatt, hanem csak ugy, mert jol esett. Szoval voltunk egyutt peteeres elott/utan/kozben mindketszer es mindketto fiu lett.

Harmadik babanal is hasonloan tervezzuk, osszekotjuk a kellemest a hasznossal es az biztos, hogy vagy fiu lesz, vagy lany. :D

2011. dec. 15. 14:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon elevenekre sikerültek! Két fiam van. Peteérés előtti napokban, peteéréskor és még az azt követő napokban is próbálkoztunk. Szóval nem tudom mikor fogantak, de mindkettő fiú lett.
2011. dec. 15. 14:30
 16/17 anonim ***** válasza:
2 lány után én is borzasztóan vágytam egy kisfiúra. Igy mindent bevetettünk (megfogadtuk Czeizel papa tanácsait)és bizony itt rakodik most pont a szekrényből a pici 17 hós fiam. :)
2011. dec. 15. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi is nagyon fiut szerettunk volna es az is lett 2,5 eves :)

Mi egyszer annyira belemelegettunk a szeretkezesbe,hogy elfelejtettunk vedekezni, ez a ciklusom 13.napjan volt (27 naposak a ciklusaim)(epp akkor lehetett ovum).

2011. dec. 17. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!