Mostanában azt érzem, hogy 1-2 héten belül megszülök, de jele nincs. Ez ilyen anyai megérzés? 33hkm
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 14:46
1/7 anonim válasza:
Nem. :) Ez kismamaság.:) Ezekben a hetekben én is ezt éreztem, még jele is volt, és 38+4-en szültem. Kitartás!
2/7 anonim válasza:
Hát. Vagy igen, vagy nem.
Én az utolsó egy hónapban állandóan "megéreztem". 41+6 napra szültem...
Ha Nálad is ilyen valószínűséggel működik a dolog, akkor jó, mert 1-2 héten belül még csak ne szülj! :o)
3/7 anonim válasza:
jaj ezek a női megérzések nálam nem jöttek be.
majdnem a 41 héten szültem... :)
4/7 anonim válasza:
en semmit sem ereztem hiszen meg 1 honap hatra volt, de 35. heten megszuletett a kislanyom, eleg felkeszuletlenul ert a dolog...:)
5/7 gabszem válasza:
nekem nem volt előjele, pedig a dokim azt mondta hogy 2-3 héttel elöbb fogok megszülni... aztán a 41. héten szültem...
6/7 anonim válasza:
Én a 37. héten mondtam, hogy most már nincs sok hátra, napokban gondolkodtam.
Aztán a 41. héten megindították a szülésemet. :)
A megérzések bejöhetnek, de sokszor félre is vezetnek.
7/7 anonim válasza:
Én a 35-36héten éreztem ezt, akkor azt hittem minden pillanatban, hogy indulunk, aztán elmult- és kiírás előtt 2nappal szültem. Pedig a 3. baba volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!