Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Női megérzés? Nálatok is volt...

Női megérzés? Nálatok is volt így?

Figyelt kérdés

Nem a rágörcsölős bebeszélős megérzésre gondolok tünetprodukálással vegyítve,hanem arra amikor úgy csak megéreztétek hogy babát vártok!Van ilyen?

Én most olyan furán érzem magam!Kicsit félek hogy pozitív lesz a teszt(hónapok óta várjuk hogy az legyen:D),eddig egyszer sem voltam így betojva teszt előtt!Furcsa érzés ül rajtam!Nem is tudom igazán leírni!Nem ilyesmi hogy érzem hogy ott van és azon kapom magam hogy gügyörészek a hasamhoz,abszolút semmi ilyen,hanem csak úgy mintha tudnám hogy terhes vagyok!Ha rá gondolok ver a szívem és megijedek,félek!Eddig ilyen sose volt,sose izgultam tesztelés előtt egy kicsit sem!De most..... :)

Nem ringatom álomvilágba magam,nem élem meg csalódásnak ha megjön,csak érdekel hogy ti mit gondoltok erről!

2012. jún. 1. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én biztos voltam benne, hogy összejött:)

Még nem is késett, de nem is izgatott, nem éreztem szükségét annak sem, hogy teszteljek, nyugodtan kivártam egy hetet, mert biztos voltam benne, hogy úgysem jön meg.

Aztán az első tesztem annyira halvány volt, hogy csak én láttam, mindenki azt mondta, ez tutira negatív, de én tudtam, hogy nem:)

Nekem lett igazam:D

És abban is biztos voltam az első pillanattól kezdve, hogy lány lesz:)

2012. jún. 1. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Tényleg meg lehet érezni. Én is tudtam már a legelejétől, hogy összejött a baba. Mondtam is a férjemnek, h szurkál a hasam. Persze ő csak legyintett rám. Aztán tudtam, hogy nem fog megjönni. Csináltam tesztet, halvány volt. Mutattam neki, megint hülyének nézett. Azt mondta az negatív teszt, sőt értékelhetetlen :) Hát csináltam még kettőt, mindegyik pozitív. Akkor már kezdte elhinni.

Azt is éreztem a 10. héttől, hogy kisfiú. Az is :)

Üdv : 21hkm

2012. jún. 1. 15:31
 3/6 Anita8401 ***** válasza:

Szia nálunk a párom volt biztos abban,hogy sikerült :) már az együttlétünk után mondta "most érzem,hogy babát csináltam" sőt aztán azt is mondta,hogy most lány lesz.Az első két gyermekünk fiúk és azt is rögtön mondta már amikor a teszt kimutatta a terhességet :D .

Viszont már nem igen ilyen biztos a nemében mert közben (a 8. héten) az is kiderült,hogy ikrek :D ,de mivel kétpetéjűek így biztos benne,hogy az egyik lány :).

Én csak olyan 3 hét körül kezdtem megérezni,hogy igaza lehet és tényleg babás vagyok :D

13hkm

2012. jún. 1. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekünk a 6. próbálkozós hónapban sikerült és előtte minden mensi előtt beképzeltem magamnak mindenféle tünetet és bebeszéltem magamnak,hogy most biztos összejött,aztán persze megjött,én meg totál hülyének éreztem magam.Abban a hónapban,amikot valóban terhes lettem egyáltalán fel sem merült bennem a dolog,egyáltalán nem éreztem semmit.aztán egyszer csak azon kaptam magam,hogy 8 napja késik,na akkor hirtelen belé,hasított az érzés,hogy most tuti összejött,egyszerűen éreztem.Megvettem a tesztet,de még mielőtt megjelent volna a második csík,én már teljesen biztos voltam benne,hogy terhes vagyok,viszont amikor valóban ott volt a két csík,na akkor fordult velem egyet a világ és rettenetesen be voltam tojva,pedig már régóta erre vártunk!

Tehát szerintem apszolut lehetséges,hogy valaki előre megérzi,hogy babát vár!:)

15 hkm

2012. jún. 1. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk első próbálkozásra sikerült. Előtte hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és a párom úgy gondolta, hogy még biztos a szervezetemben van a hatóanyaga, és tuti nem jött össze, pedig a peteérés körül kb egy héten át minden nap együtt voltunk (öntözte a kertet! :D). Az utolsó 3 szeretkezős napot már nagyon nehezen bírtam, mondtam is neki, hogy ez már tök felesleges, hiszen tuti, hogy sikerült. Úgy izgult, mint egy kisgyerek, mikor megcsináltam a tesztet. Ott gubbasztott mellette, én meg csak mosolyogtam rajta. Aztán megjelent a második csík, és annyira örült, hogy felhívta az anyját! :D Két nap múlva megint csináltatott velem egy tesztet, hogy de biztos-e, és mikor az is két csíkos, lett, onnantól megnyugodott, hogy igeeeen, elsőre sikerült babát alkotnija! :D Még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, majd kiderül. Ő fiúra tippel, én lányra. Már fogadtunk is egy üveg borban és egy doboz cigiben. :D Értelemszerűen a cigi az övé, ha nyer, a bor meg az enyém, ha én. :D

Szurkolok, hogy helyes legyen a megérzésed!

16 h km

2012. jún. 1. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is megéreztem,hogy terhes vagyok. Már szex után mondtam az uramnak,hogy most tuti összejött! És így is lett, azóta 3 éves a fiunk.
2012. jún. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!