Megérzés. Létezik? Tapasztalatokat várnék.
A megérzéseink nem csapnak be. Nekem legalábbis bejött, igaz nem szüléssel kapcsolatban, hanem down-kór vizsgálat miatt.
Könnyű szülést kívánok Neked!
23 km
Szia! Én a lányommal 2007. okt. 7-re voltam kiírva. Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy szeptemberi baba lesz. Nem tudom miért de így éreztem. Aztán eljött a szeptember 29 este, és semmi jele szülésnek. Másnap, 30-án reggel még mindig semmi, de én akkor is tudtam, hogy ma muszáj szülnöm. Mindenki mondta, hogy kihúzom a kiírt időpontig, de én állítottam, hogy nem. Erre, délután 5-re meglett a kislányom, szeptember utolsó napján. :)))
Tehát.. szerintem létezik ilyen. :)
Sziasztok! Nálunk a férjemnek van megérzése a szüléssel kapcsolatban (nekem nem nagyon), október 1-re írtak ki, de ő állítja, hogy érzi, hogy szept.15-e körül megszülök. Ahogy telnek a napok, mindíg mondogatja, már lassan belém beszéli.:)
Majd megírom, amikor eljön az idő. :)
Köszi a válaszokat. Most már akkor tényleg kíváncsi vagyok mikor jön a Kis Kukisom. Szerintem elkezdem pakolni a kórházi táskát is. :) ( a "rohanósat" már bepakoltam )
Azért várom még a válaszokat, hátha jön 1-2. Tényleg érdekes dolgok ezek.
Sziasztok!
Mi a 28. hétben vagyunk és már nekem is van ilyen megérzésem.
November 15-re vagyok kiírva, de szerintem október végén- november elején tutira előbújik!
Én sem tudom ezt megmagyarázni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!