Akik Debrecenben szültek várom a tapasztalatokat?
Szia!
Én 2008-ban szültem a Kenézyben,lehet azóta változtak a dolgok.Nekem nem volt fogadott orvosom,dr.Kiss Ferencnél szültem ügyeletben,de nagyon jó orvos volt!Demeterről nem sokat tudok,viziten volt benn,rendesnek tűnt.
Velem nem volt bent senki a szülésnél,csak én a doki és a szülésznő.De van mód apás szülésre is,csak sajnos az én párom erre nem volt hajlandó.:(
Én akkor egy 6 ágyas szobában voltam,de ha jól tudom van 4 ágyas és babás szoba is,amely 2 ágyas.
Ha minden rendben zajlik spontán szülés után 3 napig kell bent maradni,császárnál +1 nap.Ha besárgul a baba,akkor az is plussz nap.
Beöntést csinálnak,amitől tartottam,de nem kell megijedni tőle.:)
3 óránként hozták a babákat szoptatásra,a babás szobában egész nap veled lehet,de ha jól tudom estére elviszik,hogy tudjál pihenni.
Arról viszont nem tudok,hogy le lenne korlátozva a látogatások száma.Akkoriban nem volt!
Remélem tudtam segíteni!Ha valami eszedbe jut még kérdezz,hátha tudok válaszolni.:)
37 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!