Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik Debrecenben szültek a...

Akik Debrecenben szültek a Kenézyben Boros főorvosnál, mit tudtok arról, hogy valóban nem híve az epidurális érzéstelenítésnek? Meg sem kérdezi, kérem e? Tapasztalatokat várok

Figyelt kérdés
őt fogadtam meg, nála fogok szülni, de azt hallottam, nem ajánlja, inkább ellene van. Én edával szeretnék szülni, mert tudom magamról, hogy nagyon alacsony a fájdalomküszöböm. Még nem kérdeztem őt erről, következő vizsgálatkor szeretném,ó.
2011. júl. 27. 19:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Addig is várok tapasztalatokat (ez lemaradt)
2011. júl. 27. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. bocsi hogy betolakodok:) én is a kenézyben fogok szülni. Nem tudom hogy ki hogy alkalmazza de nekem se mondott még senki semmit ezekről a dolgokról de szivesen ajánlom neked Demeter dokit nagyon kedves bár még kétszer voltam nála. Mikorra vagy kiirva?
2011. júl. 27. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
októberre, de már nem szeretnék dokit váltani, mert egyébként meg vagyok elégedve a főorvos úrral, csak ezt a kérdést nem tisztáztam még, de egyre jobban foglalkoztat.
2011. júl. 27. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
ja értem. jólvan, oké. csak ajánlottam. én is október elejére vagyok kiírva:)
2011. júl. 27. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Én nem ismerem ezt a dokit, de ha ilyen ,akkor maximálisan megbízhatónak tartom, mert teljesen igaza van. Az EDA-s szülések nagy része vákummal végződik, mert nem érzi a nő a tolófájásokat, vagy nem elég erősen, és ezért a baba veszélybe kerül és akkor elkezdenek kapkodni a vákumért, h minél hamarabb kint legyen a baba. Én megértem, h félsz a fájdalomtól, de a fájdalomküszöb a fejben dől el és megfelelő felkészültség kell a szülésre, hogy ezt az ÉLETTANI fájdalmat el tudd viselni, mert ez a fájdalom szükséges és nélküle nem születhet meg a baba. Meg kell tanulni ezt elfogadni és bátran szembenézni vele.

Egy 2 gyerekes anyuka és szülésznő.

2011. júl. 28. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen megértelek, hogy félsz, de minden kibírható.

12 óra vajúdás után született meg a lányom a klinikán, mindenféle csillapítók nélkül (mint kiderült az orvosom se volt híve a fájdalomcsillapításnak) de most sem csinálnám másképp.

Szülés után egy órával már zuhanyoztam.

Sokkal jobban éreztem magam a szülés után, mint azok akik valamiféle fájdalomcsillapítót kaptak.

Tehát hajrá, minden kibírható és nem utolsó sorban büszke vagyok magamra, hogy így is végig tudtam csinálni.

2011. júl. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!