Akik Debrecenben szültek a Kenézyben Boros főorvosnál, mit tudtok arról, hogy valóban nem híve az epidurális érzéstelenítésnek? Meg sem kérdezi, kérem e? Tapasztalatokat várok
Én nem ismerem ezt a dokit, de ha ilyen ,akkor maximálisan megbízhatónak tartom, mert teljesen igaza van. Az EDA-s szülések nagy része vákummal végződik, mert nem érzi a nő a tolófájásokat, vagy nem elég erősen, és ezért a baba veszélybe kerül és akkor elkezdenek kapkodni a vákumért, h minél hamarabb kint legyen a baba. Én megértem, h félsz a fájdalomtól, de a fájdalomküszöb a fejben dől el és megfelelő felkészültség kell a szülésre, hogy ezt az ÉLETTANI fájdalmat el tudd viselni, mert ez a fájdalom szükséges és nélküle nem születhet meg a baba. Meg kell tanulni ezt elfogadni és bátran szembenézni vele.
Egy 2 gyerekes anyuka és szülésznő.
Szia!
Teljesen megértelek, hogy félsz, de minden kibírható.
12 óra vajúdás után született meg a lányom a klinikán, mindenféle csillapítók nélkül (mint kiderült az orvosom se volt híve a fájdalomcsillapításnak) de most sem csinálnám másképp.
Szülés után egy órával már zuhanyoztam.
Sokkal jobban éreztem magam a szülés után, mint azok akik valamiféle fájdalomcsillapítót kaptak.
Tehát hajrá, minden kibírható és nem utolsó sorban büszke vagyok magamra, hogy így is végig tudtam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!