Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megérzés. Létezik? Tapasztalat...

Megérzés. Létezik? Tapasztalatokat várnék.

Figyelt kérdés
37+3 hetes kismama vagyok. Van egy olyan megérzésem, hogy hamarabb fog jönni a babóm, mint a kiírt időpont. Nem tudom megmagyarázni az okát, ugyanis minden rendben van és semmi jelét nem érzem a szülés közeledtének (fizikailag), egyszerűen csak belül ezt érzem. Akinek volt hasonló megérzése, bejött? Csak olyan kíváncsi vagyok, hogy működik e ez a dolog?
2009. aug. 27. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én augusztusra voltam kiírva, és mindigis mondogattam, hogy nem lesz ebből augusztus :-)

Hát... július 23-án szültem :-)

2009. aug. 28. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit más a torténetem.Tavaly egy ismeros azt mondta,hogy olyan érzése van ,hogy 2 éven belul szulok egy babát.Van egy 10 éves fiam,nem terveztunk másikat.Januárban megtudtam hogy babát várok,de még senki nem tudott rola,erre ,mikor mentem a dokihoz,2 napjára rá felhívott,hogy mi újság.Mondom neki,hogy igaza volt,erre o azt válaszolta,hogy ezért hívott,és tudja,hogy lányt szeretnénk,de o is fiú lesz,ezt érzi.Na mikor megtudtam ,hogy tényleg fiú,én hívtam fel azzal,hohy azt nem érzi,ogy mikor fog megszuletni?Erre mondott egy dátumot,a kiírt elott 3 nappal,de hogy elotte befogok fekudni 1-2 nappal,na hogy ez be-e jon neki még nemtudom,még van 7 napom,hogy ez az érzése is bejojjon,de ezek után nagyon hiszek neki.Majd mgírom ide az oldalra,hogy sikerult -e ez is neki.
2009. aug. 28. 11:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Ok, várom a beszámolót. Könnyű szülést kívánok!!!!

Köszi mindenkinek a válaszokat, tök izgis olvasgatni.

2009. aug. 28. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!! 08-27 23:15 vagyok! Nem jött be a férjem megérzése. Nem szültem meg szeptember közepén.

Oktober 3-án született meg a kisfiam, 2 nap tulhordással természetes úton 45 perc alatt.

Sok boldogságot mindenkinek!:)

2009. okt. 11. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
gratulalok a babahoz!jok az oktoberi gyerekek,en is akkor szulettem!!!!puszika
2009. okt. 12. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babádhoz- én is októberi vagyok és tényleg áldott jó gyerkőc öd lesz:)
2009. okt. 12. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszönöm szépen!:))

Tényleg jó baba, nem sírós, csak ha a pocija fáj, de akkor gyorsan a segítségére sietek és már nyoma sincs a sírásnak. Még álmában is mosolyog.:)

2009. okt. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!