Második terhességnél igaz hogy hamarabb meg lehet érezni a mocorgást? Tapasztalatokat kérnék hogy ki hányadik hétben kezdte érezni a második babánál
Igen, valoban.
Az oka eleg egyszeru: elso terhessegnel a magzatmozgas meg uj dolog, nem tudtuk, hogy mire is kell figyelni es csak akkor volt nyilvanvalo, amikor mar hatarozott, erosebb a mozgas, amihez ugye egy erosebb magzat kell, ehhez pedig egy idosebb terhesseg.
Masodik terhesseg alatt mar a sokkal aprobb mozgasra is felfigyelunk.
Az elso babat en 17 hetesen ereztem, az mar hatarozott mozgas volt.
A masodik babat varva 12 hetesen es par naposan apro maszatolast ereztem egeszen lent, meg a szemeremcsontom mogotti reszen. Annyi volt, mint egy nagyon-nagyon gyenge belmozgas. Egybol felismertem, de en is hitetlenkedtem, csak akkor hittem el, amikor az azt kovetkezo napokban is ereztem a nyugotabb pillanatokban, amikor ellazultam es nem volt, ami elterelje a figyelmemet.
Hozzateszem, hogy en a ket gyerek kozott csak negy honapig nem voltam terhes, hamar jott a 2. baba, szoval nagyon elenken elt bennem az, hogy milyen is a magzatmozgas.
Nekem is korán jött a második baba,egészen pontosan 14 hó van a két fiam között.
Viszont a második babát később(18-19. héten) éreztem meg mint az elsőt(16. héten).
De én ezt a mellső falon tapadó lepénynek tudom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!