10 hetes kismamák ti érzitek, hogy fiatok lesz-e vagy lányotok? Ha igen, akkor miből gondoljátok?
Szia! Bár én már nem 10 hetes vagyok, de leírom ezzel kapcsolatban a tapasztalatomat!
Amikor terhes lettem, mindenki azt mondta, hogy biztosan kislány, bár én fiút éreztem! Apósom és anyósom, de még a távoli rokonok is bebeszélték, hogy kislány!
Aztán az UH-fotóknak vettem egy kis fényképalbumot, amin véletlenül egy vörös hajú kislány volt! (anyósom vörös) És onnantól kezdve teljesen elhittem, hogy lányom lesz!
Aztán 18 hetes ultrahangon 100% ra kisfiút mondott az orvos! úgyhogy megnyugodtam! :) Most 28 hetes vagyok és már 4D-n is láttam a kukacot! :)
A rosszullétekről pedig annyit, hogy minden terhesség más, semmi panaszom nem volt, nem émelyegtem, nem hánytam, csak pattanásos lettem! Valahogy bírd ki azt a pár hetet, muszáj!
Boldog Babavárást!
Én 8 hetes terhes voltam amikor egyszer csak jött az érzés hogy kisfiú :) A férjem nagyon kislányt akart... 17 hetesen megtudtuk hogy valóban fiú.... :)
Igazából a rosszullétek nincsennek összefüggésbe a baba nemével.. Én sokat hánytam, fájt a gyomrom is....
22hkm
Megérzésem nem volt,de elsőnek kislányt akartam.Az is lesz.
Rosszul soha nem voltam,a 8.héten kb.2-szer hánytam ennyi.
Anyukám mesélte,hogy velem nem volt rosszul soha,hugimmal a terhességet viszont végig szédülte.Tehát összefüggés nincs :)
Én nem voltam rosszul előző babánál sem,és most sem,pedig különbözik a nemük :)
Az első babát kislánynak szerettem volna,és azt vettem észre magamon,hogy csak a kék tipegőket fogdosom a boltban,és a kisfiús ruhákon akad meg a szemem :)Mondtam is a férjemnek,na kisfiunk lesz tuti!Így is lett:)))Most a második babával mikor teherbe estem,mondtam mindenkinek,hogy jön a kishugi már az elején,míg valaki rá nem kérdezett,ogy honnan tudom,hog kislány?És akkor döbbentem meg én is,hogy tényleg,onnan tudom?30 hetes vagyok,16.héttől egyfoltyában kislányt mondanak (több helyen,több doki,több gép),a 26 és 27 hetes 4d-n pedig egyértelmű volt nekem is,fotóm is van a kis nuniról,szóval valami anyai megérzés lehet :)
Szia!Sorstársak vagyunk.:D
Én is 10 hetes kismama vagyok.És én is kislányt szeretnék,de nekem is fiús érzésem van.Megmagyarázni nem tudom,de érzem,hogy kisfiú.:)
Kb 2 hete múltak el a rosszulléteim,és nekem is mindenki azt mondja,hogy biztos azért mert kisfiú.Nemtudom.:D
Május 7.-én megyek 12 hetes uh-ra,szerintem ha kukaca lenne netán,akkor talán már láthatná az orvos.De mindenképpen megkérdem.És nektek megvan már a nevetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!