Kedves anyukák, babavárás vége felé járó kismamák - megosztanátok a várandósságotok történetét?
Annyi szüléstörténetet olvastam már, hamarosan (kb. 2-3 hét múlva) én magam is szülni fogok. Nagyon várom már, de egyre nosztalgikusabban tekintek az elmúlt hónapokra. Van kedvetek a sok szüléstörténet mellé leírni a babavárásotok történetét? Hogyan kezdődött, mennyi ideig próbálkoztatok, milyen volt az első trimeszter, hogyan éltétek meg ezeket a heteket? Milyen érzés volt követni az ultrahangokon, ahogyan egy manó nő bennetek, és nézni a hasatokat, ahogyan hullámzik? Férjetek/párotok hogyan élte meg? /Mikor indult be a szülés?/ :)
37 hetes kismama
Szerencsések vagyunk, elsőre összejött!
Nem is gondoltuk volna.
Szerencsére viszonylag jól viseltem, nem hánytam, nem volt hányingerem. Én a gyomorsavval küzdöttem elég sokat!
Ja meg, a farkcsont fájdalommal. Sajnos az idáig még meg is maradt, pedig már 4 hónapos múlt a fiam!
Imádtam uh-ra járni!:) Bár előtte nap mindig féltem,hogy minden rendben legyen.
Na a szülés már nem volt jó élmény, mert sürgősségi császár volt, úgy beletekerte magát a köldökzsinórba. De szerencsére minden rendben!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!