Ismertek vagy vannak itt olyan nők, akik szándékosan estek teerbe a férfi tudta (és beleegyezése) nélkül? Mi lett a történet vége?
Én két ilyen esetről tudok. Hozzáteszem, csak erősen gyanítható, hogy direkt csinálták, az igazságot végülis csak a nő tudja.
Az egyiknél ilyen esetnél a férfi, vagyis a gyerek apja végül elvette feleségül a barátnőjét, pedig korábban váltig hangoztatta, hogy ő soha nem nősül meg. Persze nem volt nagy banzáj, szinte titokban esküdtek, pedig a férfinak nagy baráti és ismeretségi köre van, de pár legjobb barát kivételével mindenki csak utólag értesült az esküvő és a gyerek tényéről, csak miután már megszületett a gyerek.
A mendemondák szerint azzal a feltétellel vette el a nőt, hogy a szabadsága megmarad, tehát továbbra is eljárhat bulizgatni, mintha agglegény lenne. Elég nagy szoknyavadász, és ebben a tevékenységben sikeres férfiról van szó. Konkrétan tudok egy szilveszteri buliról, amiben ez a férfi fel is szedett egy nőt, majd közösen távoztak a helyszíről, gondolom utána meg is volt neki, pedig ekkor már házas volt. De nyilván a feleség tudta, mivel jár az, ha bulizni engedi a párját, hiszen előtte csak szexkapcsolat volt köztük, nem laktak együtt, és hasonlók. Ráadásul erről a férfiről közismert, hogy kalandokra hajt.
A másik esetnél is összeházasodott a pár, a feleség már nagy hassal állt az anyakönyvvezető előtt. De ez a kapcsolat amúgy is lehet, hogy házassággal végződött volna, bár még elég friss volt, 3 hónapja sem éltek együtt a felek.
De ebben az esetben legalább a szándék megvolt a komoly kapcsolatra, nem úgy, mint az első esetben, mikor a férfinak csak arra kellett a nő.
A rokonságban van egy házaspár, ahol a két fiú után a férj nem szeretett volna harmadikat, a nő viszont nagyon vágyott egy kislányra. Azt hazudta a férjének, hogy szed gyógyszert, de nem, így megfogant a kislány.
Hatalmas botrány lett belőle, de együtt maradtak, aztán ő lett az apja szeme fénye. De ez nyilván más eset, mint amikor alkalmi kapcsolatban játssza ezt el valaki. Nem szebb, csak más.
ismerek párat, van amelyik ÚGY NÉZ KI mintha működő család/ kapcsoat lenne, de ha jól belenézel, látszik, hogy csak tűrnek a felek...
Persze 100- osan nem lehet tudni, hogy direkt volt, de a körülmények miatt kétlem, hogy pl 8 év után pont akkor "marad úgy" a nő.
A másik esetben a srácnak már volt másik bnője, de még tal ugye, találkozgatott ezzel a lánnyal, aztán hirtelen 12 hetesen vette észre, hogy terhes (ikrekkel), persze a szülésig a szülei nem is tudták, hogy nincsenek is együtt. A srác nem kezdett kapcsolatba újra a lánnyal, az apaságot vállalta,
de a lány számítása nem jött be, sőt a sulit is abba kellett hagynia...
Nekem is van egy ismerősöm. Az exem.
A csajt elhagyta, állítólag szedte a tablettát. Majd amikor betöltötte a 13 hetet, ment a sráchoz, hogy terhes. Viszont akkor meg már velem volt együtt. Én fiatal voltam, elhagytam a srácot, mert én nem fogok egy családot szétszedni.
A vége az lett, hogy feleségül nem vette, csak eljegyezte. Nagyobb házba költöztek, megvoltak egy darabig. Majd a fiú lelépett, mert nem bírta a csajt elviselni, nem dolgozott, csak arra kellett a gyerek, hogy magához láncolja a srácot.
De az exem vitte a fiát is. Végül talált egy nőt, akinek az előző kapcsolatából már volt egy kislánya, így éldegéltek 4en. Tavaly megszületett a közös kisfiuk.
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!