Ismertek vagy vannak itt olyan nők, akik szándékosan estek teerbe a férfi tudta (és beleegyezése) nélkül? Mi lett a történet vége?
7es vagyok.
Én sem értem ezt a lepontozást. Én még véleményt sem nyilvánítottam erről a viselkedésről, csak elmeséltem a történetet. Válaszoltam a kérdésre.
állítólag igen, a párom előtt lebegtette de azt hiszem nem adta a kezébe, így lehet nem is az állt az orvosi papíron semmi ilyen, csak csupán ez egy védekező mehanizmus volt.
Párom meg tök hiszékeny... ami nem jó :(
Férfiként tudok mesélni.. Velem történt meg, és nagyon friss a sokk... Soha nem gondoltam volna hogy velem ilyen történhet mint a rossz sorozatokban...
Én 40 fölött, Ő 30 éves kor alatt picivel. A párom nagyon rajongott (és jelen pillanatban is) és szerelmes volt belém, immár 1 éve. Én kevésbé, de egy kapcsolatban az nem törvényszerű hogy mindenki 100%-ban lángoljon. Bár ideális lenne... Én ezért még nem is voltam biztos abban a dologban, hogy merészebbet gondoljunk.. Vagyis magamban nem voltam inkább biztos. De ezen az érzésen kívűl a kapcsolat mégis kiegyensúlyozott volt. Volt megértés, alkalmazkodás, kb minden mint egy átlagos kapcsolatban elvárható.
Hurkot használt a kezdetek óta, azért megbeszéltük hogy ez elégséges a védekezéshez. Még az is erősítette bennem a biztonság tudatot, hogy mondta, ha egyszer leveszik együtt megyünk el, mert annyira fájdalmas lesz. Tehát olyan védekezés volt, amit nem lehet csak úgy "elfelejteni beszedni"... ami nem gurul el csak úgy. Ez bennem a biztonság érzetet növelte. Megbeszéltük többször is, gyereket csak közös megegyezéssel, mert ez a normális párkapcsolat alapja. Viszont ha véletlenül becsúszik, akkor marad. Elfogadtam ezt a kockázatot. Én 40, Ő 30 éves körül. Sosem volt önző, anyagias. Alapvetően jó indulatú, szavatartó... Vagyis egy kockázattal nem számoltam, ha lesz olyan pillanat amikor ezen dolgokat félreteszi, és morálisan vitatható súlyos döntést hoz.
Aztán az én bizonytalanságom miatt pánikba esett... És kivetette a spirált, éppen amikor kicsit fasírtban voltunk. És nem szólt erről. És hagyta hogy én úgy szexlejünk, hogy abban a tudatban vagyok, hogy a védelem 99,9%-os.. Miközben ez lecsökkent 0,1%-ra. Első alkalomra teherbe esett. Bár azt mondta "becsúszott", hurok mellett is van ilyen. Elfogadtam, de csak utána túrtam a dolgoknak... Bíztam benne, hátha nem... De az orvosi papíron ott volt. Kérte hogy vegyék ki, már hónapokkal előtte. Hazudott... Hazudott arról is becsúszott. Aztán beismerte nagy hiba volt. Hogy szerelem féltésből tette, gondolta hogy ez a "becsúszás" belefér a kapcsolatunkba...
És nyilván innentől, saját akaratomon kívül, el lett véve a sorsom felőli önrendelkezésem.
És innen nincs már jó megoldás...
- Akarjam egy magzat halálát? Az én magzatom is.. Amúgy kijelentette felneveli egyedül ha én nem akarom. Mert nem akarja a meddőséget kockáztatni egy abortusszal... Jó önző gondlat részéről mondhatom.
- Legyek egy nem ideális, és már most repedezett alapokra épülő, bizalomveszett kapcsolatban, hátha megjavul? Nagyon kicsi az esély, még a legtudatosabb hozzáállás esetén is.. Ha nem jön össze akkor pedig maradok vasárnapi apuka. Főleg ha ez már a gyerek pár éves korában történik amikor a szívemhez nő... Persze hozzáteszem picike esély van egy ideális családra.
- Egyből küldjem el, és még csak meg sem próbáltam? Na de akkor is ott lesz egy gyerekem örökre valahol.. Ezt sem teszem zsebre a maradék életemre...
És még a kapcsolat is válságba került, pedig lehet 1 év múlva én akartam volna esküvőt és gyereket, amivel Ő is tisztában volt... Csak előreszaladt és nem akarta megvárni a másik tudatos döntését. Hanem (mégha nem is rossz szándékú) de önző céljaiért mindent (gyerek sora, saját sorsa, és végül egy másik ember sorsa) feltett egy lapra..
Szóval a butaságot amiatt követte el, hogy a kapcsolatot "megmentse", persze a saját szempontrendszere szerint. Csak azt nem látja be a mai napig, hogy ezzel azt a kapcsolatot amit öröknek és boldognak képzelt el, tulajdonképpen ezzel dobta el magától. Tehát még a nyeresége is úgy néz ki veszteségbe fordul. Ezt hívhatjuk úgy, butaságot butaságra halmozni...
Hatalmas nagy az ár, egy önző döntésért. Nők... ígérjétek meg soha nem tesztek ilyet. Nem éri meg! Nektek se, és a gyereknek sem lesz jó. Még ha a "szerelmetek" sorsára, fájdalmára/örömére, nagy ívben tesztek is...
Ne játszatok más emberek sorsával soha... Lopjátok el akkor inkább a teljes vagyonát, vagy csak vetessétek el magatokat feleségül. Mind mind aprócska "bosszantás" ahhoz képest mint amikor valakit szülővé tesztek úgy, hogy annak a döntéséből teljesen kizárjátok. Szándékosan, félrevezetéssel, csalással. Az önző, vagy szerelemféltő érdekek miatt.
Az ember életében alapvetően 3 sorsfordító dolog van csak, amivel más nem játszhat kénye kedve szerint:
- Amikor az ember megszületik
- Amikor meghal
- És a kettő között az egyetlen igazán fontos esemény: amikor biológiai szülővé válik...
A többi dolog csak mind játék ezekhez képest...
# 11 (7-es)
Ne izgul... Én más kérdéshez is beírtam a történetem. Hiába én vagyok akit itt "átvertek", képzeld, engem is emiatt lepontoznak... Pedig amit elkövettem nem én követtem el... Vagy lehet sokan magát a történetet pontozzák, akkor viszont fogalmuk sincsen a zöld és piros kézfej mire való :):):)
De amúgy meg mit várjon az ember egy olyan társadalomban, hol legtöbb esetben a bántalmazott felet ítélik el morálisan jobban, mint magát az erőszaktevőt? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!