Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanulságos történet?

Tanulságos történet?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó tanács mindenkinek. Ha úgy érzed, hogy baj van, ne hagyd magad. Nekem tegnap meghalt a kisbabám, 13 hetes voltam. Nagyon görcsölt a hasam, és barnáztam minimálisan. Bementünk az ügyeletre onnan hazaküldtek, hogy minden rendben, csak túlaggódom. Ma mentem a 12 heti uh-ra. Ahol a doktornő rám nézett és csóválta a fejét, és kimondta az t a bizonyos mondatot, a baba elhalt, nincs szívhang. Egy világ omlott össze bennem.

Ha ilyen történik veletek ne hagyjátok magatok. minimum egy ultrahangot csinálhattak volna az ügyeleten de semmit nem csináltak. Hazaküldte, hogy szedjek no-spát.

Persze nem természetszerű ha valaki barnázik, akkor rögtön elvetél. De nekem ezek bárki bármit mondhat.

Ő lett volna az első babánk, már vártuk az érkezését. És most csak az üresség van. Talán ma vagy holnap el veszik tőlünk a mi kis angyalkánk.

Egy volt kismama története.

2012. márc. 19. 12:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szegénykém, nagyon sajnállak :(((
2012. márc. 19. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sajnálom:(:(:(
2012. márc. 19. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Részvétem. :( Az első babám nekem is elhalt kb. 9 hetesen. Én csak görcsöltem, még barnázás sem volt. Másnap mentem terhesgondozásra, hogy nagyon görcsöltem, egy ügyeletes dokinő volt, aki azt mondta, hogyha nincs vérzés, akkor nincs semmi baj, csak szedjek magnéziumot. Meg sem vizsgált, uh-ot sem csinált ott a rendelőben. Klinikai Uh-ra is csak azért küldött el, mert nem tudtam, hogy mikor volt meg utoljára, így pontosítani akarta a terhesség korát és ott jobba a gép. Mikor másnap mentünk uh-ra már nem dobogott a szíve. Sajnos sokan mondják, hogy nagyon gyakori, hogy az első baba elmegy... Engem sem vigasztalt. De a műtét után 6 héttel újra terhes lettem és problémamentes terhesség után megszületett az egészséges kisfiam. Szívből kívánom, hogy neked is mihamarabb egészséges kisbabád legyen!!!! :) Gyászold meg a kis angyalkádat, ne érdekeljen ki mit mond. Ő már úgyis veled marad, a szívedben, mert elfelejteni sosem lehet, én sem tudom az elsőt.
2012. márc. 19. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Borzasztóan sajnálom!
2012. márc. 19. 12:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled történt! De fel a fejjel és próbálj a jövőbe tekinteni. Tudom hogy mindenki ezt mondja és hogy ezek most csak üres szavak neked, de hidd el hogy nem is olyan sokára kapsz majd egy édes kisbabát, akit már ténylegesen magadhoz ölelhetsz.

Az Angyalkád pedig próbáld meg elengedni, de nem elfelejteni. Ő mindig is ott fog élni benned, akárhány gyereked is lesz majdan.

Jobbulást lelkileg és testileg is!

Egy hasonlókon átment (ma már boldog) anyuka

2012. márc. 19. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom. A barátnőm járt ugyanígy, ugyanennyi idős terhes volt.

Az ő példáján tanulva azonnal mentem dokihoz, mikor nálam baj volt. Szerencsére még időben kaptam kezelést.

Sok erőt kívánok!

2012. márc. 19. 12:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,tudom min mész át!

Lehet tudni,hogy melyik kórházból küldtek haza?

2012. márc. 19. 12:58
 8/14 krisztivan ***** válasza:
Együtt érzek veled! Nekem is elhalt az első babám kb.a 6.héten.Nem nagyon enyhül a fájdalom és mindig gondolok rá pedig már 18 hós a fiam.Fel a fejjel,engedd meg magadnak a gyászt és aztán meglátod megfogan majd az egészséges és életerős kisbabád:-))
2012. márc. 19. 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
:((((((részvétem.
2012. márc. 19. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Részvétem. Tudom, hogy milyen ez az érzés, én is átestem rajta. Bár nekem már volt egy kisfiam akkor, de még úgy is nagyon nehezen dolgoztam fel. 4 hónapot vártunk a férjemmel, az ötödik hónapban nem jött össze, viszont a hatodik hónapban pozitív lett a tesztem, és most itt alszik a szobában a holnap 6 hetes kislányom.
2012. márc. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!