Hasonló történet? Többit lent!
Szia! Remélem, hogy minden rendben lesz!
Barátnőm mikor a 3. babájával volt terhes volt neki volt ilyen meg a vér/vizelet értékei sem voltak jók. Félő volt, hogy baja van a picinek. Barátnőm kitartott... Ő a legjobban sikerült mind 3 közül!
Istenem, annyira együtt érzek veled!!
Biztos meg van mindene, ha a 12 hetes UH-n látták!! Holnap meglátod:-))
Nekem "csak" annyi a probléma, hogy a kombinált teszt eredménye nem lett valami jó, ezért parázok, mióta megtudtam. Visszahívtak genetikai UH-ra, csak hétfőn mehetek, de addig azt hiszem be fogok csavarodni:-((
Pedig biztos minden oké, mert látta a saját dokim is az orrcsontját, meg nem volt vészesen vastag a nyaki redő... 2,1 mm
Viszont átérzem azt a fájdalmat, mikor a magán dokid, akinél otthagyod a sok pénzt nem vesz komolyan:-(
Most velem is így volt, minden hónapban megyek egyszer és most utolsónak kaptam időpontot. Már jött kifelé a rendelőből összepakolva, mikor én mentem befelé. Láttam rajta, hogy nagyon siet, pedig most kellett megbeszélni vele ezt a rossz kombinált teszt eredményt. Mondtam,hogy nagyon félek, hogy beteg lesz a babám. Megnézte nekem UH-n az orrcsontot, meg a nyaki redőt, de nem mondott arra semmit, hogy félek. Nem nyugtatott meg egyáltalán. Láttam, hogy már menne... Viszont a végén mondta, hogy hívjam Őt mobilon, ha kész vagyok hétfőn a genetikai UH-n. Ezzel kicsit megnyugtatott.
Nem tudom hogy tudják ennyire fél vállról venni ezt a vizsgálati dolgot... Életekről van szó. Kicsit megnyugtathatnák az anyukát.... Nekem második babám, nem is vagyok túl aggódód, de azért többet vártam én is:-(
Majd írd meg hogy mi lett az eredmény, addig meg nyugi, veled vagyunk gondolatban:-))
Üdv!
Brigi
Biztos rendben van minden!!!
Hova mész 4D-re? Az eddigi uh-kat ezek szerint a saját orvosod csinálta? Vagy kórházi szonográfus?
Mert ha a saját orvosod, akkor ezt a hozzáállást látva én a helyedben még most keresnék valaki mást!
Majd írd meg, hogy mi lett a holnapi vizsgálat eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!