Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tanulságos ez a Wass Albert...

Tanulságos ez a Wass Albert történet, vagy számotokra szélsőséges? (link)

2010. ápr. 19. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Lerágott csont. WaSS Albert bácsi ügyesen kódolta szövegeiben saját sovinizmusát. Ti meg éppen ezért szeretitek. Lelketek rajta.
2010. ápr. 19. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Tudod mit jelent a sovinizmus szó? És tudod mit jelent az identitás szó, kedves első? Akkor?

Én egyébként nagyon szeretem Wass Albert összes művét, szerintem mindegyikben van valami tanulság.

2010. ápr. 19. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

"Tudod mit jelent a sovinizmus szó? És tudod mit jelent az identitás szó, kedves első? Akkor? "

Bennetek jobbosokban azt imádom, hogy ha valaki nem a nótátokat fújja, automatikusan kétségbe vonjátok a kompetenciáját. Igen, tudom, mit jelent, és WA nem is nagyon leplezte a lenézését egyes népcsoportok iránt. Nekem ezt nem veszi be a gyomrom, de tudom, hogy valakinek meg pont ez tetszik (amit egyébként mélységesen sajnálok). Amúgy szerintem elég gáz, hogy kb, 10 éve az esküvői, ballagási meghívók kötelező része lett ez az író. Gyanítom, ha nem politizált volna, sokkal kevesebb embernek tetszene. De nem akarok rosszmájú színében feltűnni...

2010. ápr. 19. 20:46
 4/11 A kérdező kommentje:

"Bennetek jobbosokban azt imádom, hogy ha valaki nem a nótátokat fújja, automatikusan kétségbe vonjátok a kompetenciáját."

Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez nálatok is így van.

Itt olvasom a kommenteket, azt veszem észre, hogy míg a "jobbosok" ingerülten lenéző hangnemben válaszolnak, addig a "balosok" pedig cinikusan lenéző hangnemben.

2010. ápr. 19. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
A zsidaj patkikról szól!
2010. ápr. 19. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

1. A felolvasó egyszerűen borzalmas

2. Eddig semmi bajom nem volt Wass Alberttel, közepesen jónak tartottam, a hazafias műveit is szívesen olvasgattam. De most már rájöttem, hogy miért szereti őt ennyire a szélsőjobb... De ebben az országban még véletlenül sem antiszemita senki, áhh...

2010. ápr. 19. 22:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: nyugi, csak annyi antiszemita ember van itt is, mint a világon bárhol máshol.
2010. ápr. 19. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, egyeseknek jobba tetszik Spiró György "sz*rból jött mélymagyarok" verse.
2010. ápr. 19. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez egy remek mű, nem csalódunk ezzel sem WA-ban. Ja, hogy van egy bizonyos, elég sok mindenki által joggal utált nép, amely magáénak érzi nagyon a patkányok szerepét? Mi kérünk elnézést...
2010. szept. 2. 15:02
 10/11 anonim válasza:
Hát nem egy Állatfarm
2011. febr. 28. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!