Indexes bukováré avagy egy kis fű és mindjárt
érdekesebb lesz a történet?
Figyelt kérdés
Krisztina a helyszínen kifizette a parkolási bírságot
"Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több, a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak – rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel – sikertelenül.)"
indexesek már megint be voltak szívva és beflesseltek egy két plusz dolgot hogy érdekesebb legyen a történet :)
2010. márc. 25. 19:53
1/10 anonim válasza:
Pereli is őket :)) nagyon helyes. Tegnap mennyien nyávogtak itt ez miatt s a tvbe is ez ment. De mint kiderült ez IS csak egy újabb hazugság. Szánalmas hazug szemétláda Index...
ott csövezik az indexes srác be van állva mint a kapanyél
jobb kéz kannás bor bal kéz füves cigi
jééé egy Morvai miva' parkoláásíí bírság na meglesz a vezércikk holnapra :D
a többit majd kitaláljuk a szerkesztőségbe :DDDD
2010. márc. 25. 20:00
4/10 anonim válasza:
Na ezek után nekem senki ne linkelgessen az Indexről... " a szerkesztőségben csak szívunk" szép kis szerkesztőség lehet, gondolom a budiba néha egy kis kokaint is felszippantanak, hogy minnél nagyobb baromságot tudjanak kitalálni a Jobbikról. És sokan ezeknek a drogosoknak hisznek? szááánalmas.
érdekes ide nem írogatnak a hivatásos rettegők :D lehet éppen füveznek valahol...
2010. márc. 25. 20:17
8/10 anonim válasza:
ja az indexesekkel a WC ben :d
vagy éppen lövik magukat esetleg LSD?:O
2010. márc. 25. 20:19
9/10 anonim válasza:
igazából tényleg baromság. egy rohadt 7000Ft-os bírságért képes lenne kockáztatni az egész jobbik és saját hírnevét?
2010. márc. 25. 20:23
10/10 anonim válasza:
Én ma hallottam az RTL KLUBon. Eléggé furcsán adták le. Mondták, hogy Morvai mentelmi jogával érvelt majd kifizette a bírságot. Na mind1... megint magát minősítette az RTL.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!