Tanulságos történet?
Egy nagyon jó tanács mindenkinek. Ha úgy érzed, hogy baj van, ne hagyd magad. Nekem tegnap meghalt a kisbabám, 13 hetes voltam. Nagyon görcsölt a hasam, és barnáztam minimálisan. Bementünk az ügyeletre onnan hazaküldtek, hogy minden rendben, csak túlaggódom. Ma mentem a 12 heti uh-ra. Ahol a doktornő rám nézett és csóválta a fejét, és kimondta az t a bizonyos mondatot, a baba elhalt, nincs szívhang. Egy világ omlott össze bennem.
Ha ilyen történik veletek ne hagyjátok magatok. minimum egy ultrahangot csinálhattak volna az ügyeleten de semmit nem csináltak. Hazaküldte, hogy szedjek no-spát.
Persze nem természetszerű ha valaki barnázik, akkor rögtön elvetél. De nekem ezek bárki bármit mondhat.
Ő lett volna az első babánk, már vártuk az érkezését. És most csak az üresség van. Talán ma vagy holnap el veszik tőlünk a mi kis angyalkánk.
Egy volt kismama története.
Sajnalom.
A baratnom is igy jart, viszont Neki mar korabban elhalt a babaja, kb egy hettel elotte a doki szerint es mar eleve azert kezdett barnazni, gorcsolni a hasa, mert a szervezete beinditotta a vetelest.
Ezt csak azert irom le, hogy ne ragd magad, egyaltalan nem biztos, hogy tegnap tortent a baj, lehet, hogy a tegnapi barnazas nalad is mar a kovetkezmeny volt es nem akkor tortent a baj.
A baratnommel is egyebkent ennyi idosen tortent, neki utolag azt mondtak, hogy a mehlepennyel volt a gond, elvileg 11-12. het kornyeken kezdene el a mehlepeny taplalni a babat, viszont valami nem volt jo, nem indult be a mukodes, a sargatest viszont mar nem tudta tovabb fenntartani a terhesseget. Neki azt mondtak, hogy nem igazan lehetett volna ezzel tenni semmit sem, hormonpotlassal sem mentek volna semmire, mert egyszeruen a mehlepeny volt rossz.
Tudom, ez teged most nem vigasztal, de kivanok neked sok erot!
Köszönöm az együttérzést, nagyon jól esik. Sajnos tudom, hogy nem én vagyok az első nem is az utolsó. Senkinek nem kívánom, hogy ezt átélje. Kiderült, hogy nekem is már 2 héttel korábban elhalt a baba, csak most indult be a vetélés. Holnap után már műtenek. És mi abban bízunk, hogy a következő angyalkánkkal már nem lesz semmi gond.
Együtt érzek a sorstársakkal, és kívánok mindenkinek boldog, gondmentes babavárást.
Szia.
Annyira sajnálom. Csak annyit szeretnék írni hogy részvétem! Gyászold meg kellőképpen..de gondolj a jövőre! Sok erőt és kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!