Normális hogy aggódom?
Mindenki aggódik, olyan új minden, elkezded figyelni a tested minden rezdülését - amitől persze ezek a rezdülések sokszorosára erősödnek. Persze, hogy normális az aggodalom... :)
Én pl. egészen a 20. hétig voltam egy naaaagy parahalmaz, valahogy utána elkezdett szűnni. Azt hiszem, hogy hozzá lehet szokni ehhez az állapothoz, vagy lehet nem ez a jó kifejezés, de idővel belerázódik az ember lánya a várandósságba. :) És utána jön az élvezkedős, kiegyensúlyozott időszak, ahogyan neked is eljön előbb-utóbb, és tökéletesen gondtalan lesz a babavárásod.
Az izgalom a vége felé ismét fokozódik egy picit, amikor már azt várod, hogy ez az a fájás lesz? És NST közben végig lesed a görbét, hogy le ne essen a szívhang, és szép szőrös legyen az a vonal! :))
Sok boldogságot, és gondtalan, gyönyörű babavárást! :)
37 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat!
Kedves második válaszoló, örülnék ha tartanánk a kapcsolatot és biztatnánk egymást:)!Szerencsére fiatal vagyok (23),de úgy érzem itt az ideje h most már jöjjön a babó, az elsőt 2010.augusztusában veszítettem el.
Kedves utolsó válaszoló! Úgy látom neked bármelyik pillanatban kibújhat a picikéd:), kisfiú vagy kislány? De jó lenne már én is legalább a 20.hétnél tartanék:)!
Nővéremnek van egy kilenc hónapos kislánya, IMÁDOM, de most nővérem nem engedi h emelgessem, ő nagyon vigyáz rám és tartja bennem a lelket! Én sem hittem volna h babás leszek most mivel az én számításaim szerint márc.30-án volt pé-m, a párom meg csak 31-én érkezett haza külföldről és le is mondtam már erről a hónapról, mondom majd április vége felé rágyúrunk, mert most 3hónapig itthon marad velem:)! Na de sikerült, ami azért is hihetetlen mert a vetélésem óta próbálkoztunk igaz csak egyszer vagy kétszer volt itthon pé környékén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!