Vége felé járók pszichésen hogy vagytok?
Én beváltottam idegbetegbe. Már nem tudom tolerálni a hülyéket, képes vagyok baromságokon felhúzni magam és kiosztani bárkit, ha azt látom, hogy marha, ahelyett, hogy odébbállnék.
Ingerült és feszült vagyok amúgy is.
Másnál is van ilyen? Hogy birkóztok meg vele? 34. hétben járok.
Kitartás már nem sok idő van a terhesség végéig.
4 gyerkőc anyukája
Túl sok van mg hátra, sok év, legalábbis így érzem. :D
Negyedik babám, de most nagyon nehéz. Nem hittem volna, hogy meg fogok vele szenvedni.
Ha nem szedtél eddig magnéziumot, akkor itt az ideje. Én 29+5 hetes vagyok (ikres) és nekem is van ilyen hullámom. Olyankor semmi sem jó. A délutáni szunyókálás, a sok víz és a magnézium nekem segít - akit meg el kell küldeni a fenébe, azt próbáld meg kikerülni.
Érzi a baba, hogy feszkó vagy és biztos olyankor Neked is befeszül.
Hajrá, kitartás!
Én a 3. babámat várom, de amióta kiderült, hogy vashiányom van és szedek rá vasat, azóta mintha nem lennék olyan idegbeteg sem.
Szedek a terhesvitamin mellé mg, kálcium pezsgőtablettát is.
34h km.
Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsokat, mert ez nekem sem jó és aprótalpúmnak sem.
Meg annak sem, akit épp kiosztok. :D
Nekem is vashiányom van, és én is idegbeteg vagyok, de én ezt annak tudom be, hogy a párom napi 10 órát van csak itthon (este 7-től hajnal 5-ig) és ez kikészít...
Nagyon várom már a kis picúrkámat, legalább lesz mivel elfoglalnom magam... Egész nap nem tudok takarítani meg főzni, unatkozok nagyon...
34 hkm
Kitartást és könnyű szülést! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!