Aug végére - szept elejére várók hogy vagytok? Hányadik baba? Fiú vagy lány?
Szia! Köszönjük jól vagyunk. :)
Sajnos még nem tudom a nemét a babónka, mivel az AFP-m még mindig nem jött meg. Bár mindegy mi lesz, mert így is azt mondták, hogy nem lehet. Első baba, igen sokat mocorog már.
És ti hogy vagytok? Ki lakik odabent?
18+4hkm
20 hetesek vagyunk, elso baba, 19 hetesen megallapitotta az orvos hogy kislany, Brigitta lesz a neve. Mar sokat mocorog a kis bogyoka. Nagyjabol a hanyinger elmult, kb. 3 hete, de a tegnap ketszer is hanytam:( nem tudom mi okbol.
Egesz telen nem kaptunk el semmilyen hulest, most azzal kuszkodok: bedugult orr, fejfajas, torokfajas:(, nagyon rossz.
Nagyjabol ennyi..
Kivanok boldog babavarast.
21 hetes vagyok, ha minden igaz kislány(két orovs is annak látta). A második babánk lesz, az első csemete is kislány!!
Jól vagyunk,nálunk is sokat mocorog a kisasszony, szerencsére én az elejétől kezdve jól érzem magam, nem volt hányás, semmi rosszullét. Bár nap végére lefáradok, az izgága 17 hónaposom gondoskodik róla:):)
Mi 21 hetesek vagyunk. A Nemét még mi sem tudjuk, majd pénteken derül ki. A Hányingeres időszaknak vége, de néha néha azért előjön. A Kis Pocaklakónk sokat mocorog :)
Boldog babavárást kedves kérdező, és mindenki másnak is:)
Szia!
Mi is 20 hetesek vagyunk. Sokat mocorog a Babszi, és már 4 napja nem hánytam :)(kop-kop-kop) Gyomorégéssel küzdök, amúgy minden szép és jó :)
Neked is minden jót!
Sziasztok!
Köszönjük szépen jól vagyunk így 20+3 hetesen. Sokat mocorog a kisfiam odabent. Péntek óta már érzek gyenge rúgásokat is. :) Apuka után Sándornak fogják hívni, első baba.
Ma voltam méhszáj vizsgálaton, minden rendben (C3000).
Tervezzük a 4D-s ultrahangot. Szerintetek hány hetesen érdemes elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!