Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyi idős terhesen...

Ti mennyi idős terhesen jelentettétek be, hogy várandósok vagytok?

Figyelt kérdés

Én 7 hetes vagyok most, de amikor megjelent a két csík a teszten, én már másnap elmondtam a családnak, sőt a munkahelyemen is. Én úgy gondolom, hogy nem kell feltétlenül megvárni a 12. hetet. Pozítivan állok hozzá, hogy rendben lesz minden, eddig rendben is van, volt, és így is lesz. :)

De kíváncsian várom válaszotokat!

2012. ápr. 17. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyáéknak 8 hetesen, mikor az UH-ról haza jöttünk és volt képünk! A többieknek később! 10-12 hét körül

28 hkm

2012. ápr. 17. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Harmadszor vagyok terhes, mindhárom esetben elmondtam mindenkinek a tesztelés után (család, barátok). Én is pozitív és optimista ember vagyok. Ha baj lett volna, akkor ezek az emberek velem lettek volna a bajban is.
2012. ápr. 17. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám tudta, hogy probálkozunk és anyosnak is azonnal szoltunk. Rogton tudta mindenki a családban, mert nagyon orultunk neki. A munkahelyen is szoltam a fonoknek, nehogy mástol tudja meg, mert ott dolgozok, ahol élunk. Egy heten belul az egész falu tudta :)
2012. ápr. 17. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én elég stresszelős vagyok, és semmit sem szeretek elkiabálni, előre inni a medve bőrére. Ezért a munkahelyemen 3 hónap után szóltam, és anyósoméknak is akörül mondtuk (a férjem ragaszkodott hozzá, hogy addig ne szóljunk). A szüleim már 5-6 hetesen tudtak róla, de nekik sem mondtam volna el, csak lázas lettem és Anyu mindenféle gyógyszerrel akart tömni.
2012. ápr. 17. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi kb 9. hetesen, amíg a doki meg nem erősítette, addig csak a férjem és én tudtunk róla de ahogy volt képem, elmondtam a nagymamámnak(engem ő nevelt fel, anyukámnak tekintem), aztán kicsit később anyukámnak, barátoknak, legkésőbb pedig apukámnak szóltunk.

Én sem hiszek ebben a 12 hetes babonában, de azért azt korainak tartom hogy ahogy pozitív a teszt, elkürtöljük. Ez saját vélemény, persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik! :-) Én csak azért vagyok szkeptikus mert tavaly decemberben teszteltem pozit, mégsem volt baba.

Boldog babavárást!

23 hkm

2012. ápr. 17. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Én most 7 hetes vagyok, nemrég voltam dokinál, de két hét múlva újra megyünk UH-ra, akkor már kapunk képet is. Úgyhogy mi 9 hetesen fogjuk bejelenteni a családnak, addig a mi kis titkunk marad. :)
2012. ápr. 17. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Amint 2 csíkos lett a teszt, hívtam anyukámat, hisz ő hozta a tesztet is, tudta már, hogy mi a helyzet. Aztán amint megvolt az első orvosi vizsgálat, 8 hetesen már ott álltam a főnököm előtt és örömkönnyek közepette jelentettem be, hogy babát várok. Fölösleges lett volna várnom, hisz tp-en voltam a rosszullétek miatt és úgyis megtudta volna (falun).
2012. ápr. 17. 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első terhességemet hírét Karácsonykor mondtuk el, akkor 10 hetes voltam! Most Húsvétra esett a nagy bejelentés, hogy jön a kis tesó, ekkor is 10 hetes voltam! Az első alkalommal sokkal nehezebb volt titokban tartani, most már kevésbé! Valahogy nem volt bennem akkora késztetés, hogy világgá kürtöljem, pedig nagyon örültem, mikor kiderült, hogy babát várok!

Jó babavárást mindenkinek!

2012. ápr. 17. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:

5+5 hetesen szűk-tág családnak, 8 hetesen már senki előtt nem volt titok. :))

36 hetes km

2012. ápr. 17. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szűkebb családban ( szülők, nagyszülők, tesók) már a pozitv teszt után, a szélesebb családban, barátoknak majd csak a 12. hét után szeretnénk elmondani.
2012. ápr. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!