11 hetes kismamák, hogy vagytok?
Én még mindig nagyon-nagyon rosszul vagyok (hányinger, émelygés, rossz közérzet, ételundor egész nap)! Második babámat várom. Az első terhességemnél nem volt ennyire durva a hányinger! Reménykedem, hogy most már hamarosan elmúlik..... De mikor???? Már nagyon ki vagyok....
Ti hogy álltok rosszul lét terén? Segít valami? Mit tudtok megenni?
Szia!
Én sajnos mindent meg tudok enni, már sokszor túlzásokba esem. Se hányinger, se émelygés, semmi bajom.
Köszi az eddigi válaszokat! Kicsit már irigylem azokat, akik tök jól vannak és semmi tünetük nincsen!!! Néha már úgy érzem, soha nem fogom jól érezni magam a bőrömben!
A fáradékonyság nálam is megvan (még bónuszként)! Ebből a szempontból szerencsém van, hogy délután, mikor a 21 hónapos kisfiam alszik, én is le tudok pihenni kicsit és általában alszom is 1 órácskát, ami nagyon jól esik!
Én is kitartást kívánok minden sorstársamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!