Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusban szülő kismamák, hogy...

Májusban szülő kismamák, hogy vagytok, izgultok már? :-)

Figyelt kérdés

Én május 30ra vagyok kiírva,most kezdek már izgulni,ho

gy rohamosan közeleg a vége. :-) Első baba, picit félek,hogy vajon milyen lesz, észreveszem e időben ha indulni kell ...stb. Na meg az ismeretlentől való félelem-izgalom.

Vajon ügyes leszek-e meg ilyenetj. A párom is bent lesz, büszke lesz-e rám,nem-e megbánja...

Lehet hogy hülyeségek ezek, meg visszatekintve mkd jót mosolygok rajta. ;-)

2012. ápr. 16. 11:55
1 2
 1/16 timszy25 ***** válasza:

Szia!

Én május 29-re vagyok kiírva és kb nekem is azok a félelmeim mint neked.A szüléstől magától nem félek csak az "ismeretlentől". Nekünk is első baba lesz és már nagyon várjuk hogy megszülessen.Remélem ez a 6 hét gyorsan eltelik majd:)

Jó egészséget nektek és boldog babavárást!

2012. ápr. 16. 12:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia, én május 3-ra vagyok kiírva, szóval bármikor szülhetek. Én is aggódom, hogy már ilyen kevés van, bennem is van az ismeretlentőől való félelem. A hétvégén lettünk kész a babaszobával, úgyhogy eddig nagyon aggódtam, hogy nehogy előbb jöjjön. Most már megnyugodtam. Én is félek, mivel sokat vagyok egyedül itthon, hogy, ha megindul a szülés nehogy nagyon megijedjek vagy ilyesmi! A legjobban attól félek, hogy ha már itthon leszek, tudjam gondját viselni a kislányomnak, ne bénázzak!
2012. ápr. 16. 12:18
 3/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én május 18-ra vagyok kiírva. Izgatottan várom, hogy milyen lesz. Én nem a fájdalomtól félek, hanem az esetleges komplikációktól. Remélem nem lesz semmi probléma. Én mindig azt mondom magamnak, hogy annyian kibírják, én is kifogom.

2012. ápr. 16. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Mi is május elejére várjuk, de pár napja nagyon erősen jóslózok (voltak másfél órán át szabályos öt perces fájások - azóta tudom, hogy igaza van annak, aki azt mondja, hogy észrevesszük ha menni kell ;)), a feje be van ékelődve, nem is alszom kb. semmit, és nagyon-nagyon izgulok, nagyon várjuk... :)) Nálunk is első baba.
2012. ápr. 16. 12:57
 5/16 Babi0906 ***** válasza:
Én május 23-ra vagyok kiírva. A félelem nekem attól van,hogy úgy érzem lehet előbb fog jönni a baba. Egy hete jóslózok olyanokat,hogy megijedek tőle,nem rendszeres de félelmetes. Attól tartok nem fogom észrevenni mikor is kéne menni. Viszont voltam szülőszoba látogatáson és az nagyon megnyugtatott :)
2012. ápr. 16. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:

De jó titeket olvasni!

3 évvel ezelőtt voltam így, május 1-jére írtak ki. Ilyenkor már készen áll minden, állandóan a babaholmikat nézegettem, simogattam. Jártam az NST-re és a védőnőhöz is már hetente.

A 38. héttől mindenhova vittük magunkkal a csomagtartóban a kórházi cuccomat. :)

Most még nyugiban vagyok 27 hetesen, még van 3 hónapom. :)

2012. ápr. 16. 13:23
 7/16 anonim ***** válasza:
május 3.-ára vagyok kiírva szóval most már nekem is bármikor jöhet.izgulok is meg rettenetesen félek.nagyon félek a vajúdás fájdalmától(2. szülésem lesz,tehát tudom mitől félek).remélem hamar meglesz a kislányom.első kislányommal sokat szenvedtem.ő májusban lesz 2 éves.
2012. ápr. 16. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én május 22-re vagyok kiírva, de folyamatosan úgy érzem, hogy hamarabb meg lesz. Első baba nekünk is, és mostanában sokat foglalkoztat a gondolat, hogy milyen lesz, ha már velünk lesz a kislányom. Félek a szüléstől, de a komplikációktól még jobban....
2012. ápr. 16. 14:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én május 28 ra vagyok kiírva.Para az nálam is van.Jóslózok is rendesen és egyre jobban érzem hogy miért is terhesség a neve.Az alvás már nem nagyon megy.A hát fájdalom is kezd elviselhetetlen lenni.Toxémia miatt viz is van rajtam rendesen.Kövezzetek meg de én már a 36 héten megszülném ha lehetne.(Voltunk kórházban is,szerencsére a baba jól van az én szervezetem bírja nehezen az idegen szervezetet selejtes egy nő vagyok).

2012. ápr. 16. 15:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Én május 27-re vagyok kiírva. Van már egy 5 éves fiam, így tudom, mire számítsak az öcsinél.

Mikor a nagy született, sajnos adódtak komplikációk (szerencsére nem vele), de nagyon várom a szülést, egyáltalán nem félek.

Viszont én is szívesen túl lennék rajta 36 hetesen, mert aludni már lehetetlenség, szétrobban a derekam, alig kapok levegőt, majd' minden percben úgy érzem magam, mint akin átment egy jó nagy elefánt.

34 hkm

2012. ápr. 17. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!