Májusban szülő kismamák, hogy vagytok, izgultok már? :-)
Én május 30ra vagyok kiírva,most kezdek már izgulni,ho
gy rohamosan közeleg a vége. :-) Első baba, picit félek,hogy vajon milyen lesz, észreveszem e időben ha indulni kell ...stb. Na meg az ismeretlentől való félelem-izgalom.
Vajon ügyes leszek-e meg ilyenetj. A párom is bent lesz, büszke lesz-e rám,nem-e megbánja...
Lehet hogy hülyeségek ezek, meg visszatekintve mkd jót mosolygok rajta. ;-)
Szia!
Én május 29-re vagyok kiírva és kb nekem is azok a félelmeim mint neked.A szüléstől magától nem félek csak az "ismeretlentől". Nekünk is első baba lesz és már nagyon várjuk hogy megszülessen.Remélem ez a 6 hét gyorsan eltelik majd:)
Jó egészséget nektek és boldog babavárást!
Sziasztok
Én május 18-ra vagyok kiírva. Izgatottan várom, hogy milyen lesz. Én nem a fájdalomtól félek, hanem az esetleges komplikációktól. Remélem nem lesz semmi probléma. Én mindig azt mondom magamnak, hogy annyian kibírják, én is kifogom.
De jó titeket olvasni!
3 évvel ezelőtt voltam így, május 1-jére írtak ki. Ilyenkor már készen áll minden, állandóan a babaholmikat nézegettem, simogattam. Jártam az NST-re és a védőnőhöz is már hetente.
A 38. héttől mindenhova vittük magunkkal a csomagtartóban a kórházi cuccomat. :)
Most még nyugiban vagyok 27 hetesen, még van 3 hónapom. :)
Sziasztok!
Én május 28 ra vagyok kiírva.Para az nálam is van.Jóslózok is rendesen és egyre jobban érzem hogy miért is terhesség a neve.Az alvás már nem nagyon megy.A hát fájdalom is kezd elviselhetetlen lenni.Toxémia miatt viz is van rajtam rendesen.Kövezzetek meg de én már a 36 héten megszülném ha lehetne.(Voltunk kórházban is,szerencsére a baba jól van az én szervezetem bírja nehezen az idegen szervezetet selejtes egy nő vagyok).
Én május 27-re vagyok kiírva. Van már egy 5 éves fiam, így tudom, mire számítsak az öcsinél.
Mikor a nagy született, sajnos adódtak komplikációk (szerencsére nem vele), de nagyon várom a szülést, egyáltalán nem félek.
Viszont én is szívesen túl lennék rajta 36 hetesen, mert aludni már lehetetlenség, szétrobban a derekam, alig kapok levegőt, majd' minden percben úgy érzem magam, mint akin átment egy jó nagy elefánt.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!