Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusban szülő kismamák, hogy...

Májusban szülő kismamák, hogy vagytok, izgultok már? :-)

Figyelt kérdés

Én május 30ra vagyok kiírva,most kezdek már izgulni,ho

gy rohamosan közeleg a vége. :-) Első baba, picit félek,hogy vajon milyen lesz, észreveszem e időben ha indulni kell ...stb. Na meg az ismeretlentől való félelem-izgalom.

Vajon ügyes leszek-e meg ilyenetj. A párom is bent lesz, büszke lesz-e rám,nem-e megbánja...

Lehet hogy hülyeségek ezek, meg visszatekintve mkd jót mosolygok rajta. ;-)

2012. ápr. 16. 11:55
1 2
 11/16 agleh ***** válasza:

Én május 2- re vagyok kiírva. Első baba egyáltalán nem félek a szüléstől (azt mondogatom ha 2 vesegörcsöt és egy fájdalmas vetélést átéltem a szülés sem lehet rosszabb) nagyon nyugodt vagyok. Álomszerű terhességem volt az éjszakát végig alszom néha vannak jóslóim, nagyon szeretném már a kislányunkat a karomba tartani, de másfelől meg annyira szeretem a nagy pocimat hogy nem akarok megválni tőle.

Könnyű szülést mindenkinek!

2012. ápr. 17. 08:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok kismamák,anyukák! Na kinek lett meg a baba,mikor hogy történt? Hogy érzitek magatokat? :)
2012. máj. 20. 09:45
 13/16 anonim ***** válasza:

4. vagyok, másfél hete megszületett a lányunk sürgősségi császárral egy nagyon rossz NST után. :) Azóta itthon vagyunk, minden rendben, hála Istennek "csak" az volt a gond, hogy többször a nyaka köré tekerte a zsinórt.

Kitartás azoknak, akik még nem babáznak, szerintem az utolsó hetek a legnehezebbek.

2012. máj. 20. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Jaj de jó neked! Gratulálok!!!! :) Én csak júni 2-re vok kiírva,de már nagyon jó lenne ha kibújna.. :) Mi volt a baj az NST-vel??
2012. máj. 20. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:
40-re esett le a kis szíve ha megmozdult, és utána azonnal 200-ra ugrott fel. :( Meg hál'Istennek apukája is bent volt, aki orvos, és szerinte pluszokat is vert a szíve, szóval teljesen aritmusos volt, ezért gyorsan kikapták.
2012. máj. 20. 10:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekünk még 10 nap elvileg. Már nagyon várom a kisfiamat. Bár félek,túlhordom. Semmi jósló,vagy más jel. :-(
2012. máj. 20. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!