Májusban szülő kismamák, hogy vagytok, izgultok már? :-)
Én május 30ra vagyok kiírva,most kezdek már izgulni,ho
gy rohamosan közeleg a vége. :-) Első baba, picit félek,hogy vajon milyen lesz, észreveszem e időben ha indulni kell ...stb. Na meg az ismeretlentől való félelem-izgalom.
Vajon ügyes leszek-e meg ilyenetj. A párom is bent lesz, büszke lesz-e rám,nem-e megbánja...
Lehet hogy hülyeségek ezek, meg visszatekintve mkd jót mosolygok rajta. ;-)
Én május 2- re vagyok kiírva. Első baba egyáltalán nem félek a szüléstől (azt mondogatom ha 2 vesegörcsöt és egy fájdalmas vetélést átéltem a szülés sem lehet rosszabb) nagyon nyugodt vagyok. Álomszerű terhességem volt az éjszakát végig alszom néha vannak jóslóim, nagyon szeretném már a kislányunkat a karomba tartani, de másfelől meg annyira szeretem a nagy pocimat hogy nem akarok megválni tőle.
Könnyű szülést mindenkinek!
4. vagyok, másfél hete megszületett a lányunk sürgősségi császárral egy nagyon rossz NST után. :) Azóta itthon vagyunk, minden rendben, hála Istennek "csak" az volt a gond, hogy többször a nyaka köré tekerte a zsinórt.
Kitartás azoknak, akik még nem babáznak, szerintem az utolsó hetek a legnehezebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!