25 hetes kismamák hogy vagytok?
Hány kg vagytok ,
Mennyit mozog a baby?
Nekem nagyon sokat mozog szinte egész nap megállás nélkül ,alvás előtt után és közben!!!
Ja kislányom lesz!!
Szép estét mindenkinek
Szia!
24 hetes vagyok, de remélem nem baj, hogy írtam.
Második baba nálunk(2,5 éves a fiam), most kislányunk lesz.Sokat mozog, néha egész nap mocorog.
Nálam 4,5kg plusz van, de az utolsó 2 hétben hirtelen feljött 1,5kg, de a hasam is nőtt látványosan most.
Amúgy jól vagyok, az alvás nem mindig olyan mostanában, mint régen, többször felébredek éjszaka, de ezt leszámítva minden oké.
szia!
Teljesen jól vagyok, bár az éjszakák eléggé nehezen mennek. Eddig 5 kiló jött rám. Nálam elég váltózó a mozgása vannak lustább napok, de van mikor elég sokat mocorog, bár sokat is alszik. Első baba lesz és kisfiú.
Nagyon köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!!
Kedves első miért lenne baj hogy irtál,sztem 24 25 hét között nincs sok különbség!boldog babavárást
Én 24 hetes vagyok, és a második kisfiamat várom. Én nem mondanám, hogy nagyon sokat mozog a baba, inkább akkor mozog sokat, ha egyszer elkezdi, utána pihen, és néh-néha bejelentkezik. :)
Sajnos már 6 kilót híztam, jobban oda kéne figyelnem, de ez soha nem ment nekem, 58-ról indultam. Egyébként jól vagyok, néha fáj egy kicsit a derekam. Már jóval nagyobb a pocakom, mint az első terhességemkor ennyi idősen, ezért már nehezebben veszem fel a cipőmet. :)
Szia!
Én ma töltöttem a 26. hetet. Minden a legnagyobb rendben van. Rengeteget mozog a kisfiam minden nap. Van mikor búvárkodik,van mikor táncikál :) biztosan jól érzi magát, ha ennyire aktív. Végre éjjelente nem kell kimennem pisilni! :) Most már kezdem érezni a hasam súlyát, de szerencsére még nem megterhelő és nem fáj a hátam. Eddig 3,5kg jött föl.
Boldog és problémamentes babavárást kívánok! :)
26. hetes vagyok, 6 kiló jött eddig (60ról indultam 172 cm), semmi tünetem nem volt soha, egyszerűen fel sem tűnik az egész terhesség. Se hányás, se émelygés, nem fáj semmi, ugyanúgy sportolok mint előtte, csak kisebb súllyal/intenzitással. Kaját igyekszem este már lightosra venni, de nem mondhatnám, hogy aggódom a mérlegen (otthon nincs is, védőnő mér havonta)
Magzatmozgás az reggel keléskor meg este lefekvéskor van, néha éjjel is szól, hogy nagyon rátehénkedtem, olyankor helyzetet változatok és nyugi van .:) Vagy ha sokat autózunk, akkor 400 kmnél már szól, hogy héló, irány haza, mert behúzok még egyet. Ilyankor estére azért picit bekeményedik pár mp-re
Ja és itt is kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!