Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismamák ti érzitek,...

10 hetes kismamák ti érzitek, hogy fiatok lesz-e vagy lányotok? Ha igen, akkor miből gondoljátok?

Figyelt kérdés
Én lányt szeretnék de valahogy fiús érzésem van, lehet, mert bebeszélték nekem, hogy ha nem vagyok rosszul, akkor fiú, de ismerek olyat, aki az egész terhességét végig hányta és fia lett, szóval kételkedem. Nincs különösebb megérzésem, és nem álmodok róla (még), de már nagyon szeretném tudni és még legalább 8 hetet kell várni!

2012. ápr. 24. 18:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én sem hiszek a babonákban, de keleten élek és itt az emberek nagyon babonásak. Anyósom meg főleg, ő az aki mondogatja, hogy ha édeset kívánsz akkor fiú, ha csípőset, akkor lány, ha nem hánysz, fiú, ha igen, akkor lány, stb, stb, de én csak mosolygok rajta.

Katacska04, pont azért (is) vagyok gondban, mert a fiú nevek közül csak egyetlen egy tetszik, de azt meg könnyen női névnek mondhatják, és tuti csúfolnák érte. A lány név meg ilyen megvilágosodásszerűen jött már azelőtt, hogy összejött a pici, szóval képzelheted! Nektek már megvan a név?

Egyébként ha fiú lenne, az se lenne baj, mert jobb egy bátyó ha a második akár fiú, akár lány, de ha az első lány és a második fiú, óhatatlan, hogy a nővér próbabának használja... :)

2012. ápr. 25. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekünk eddig a neveink:Lora vagy Erik.

Nektek már van nevetek?

Olyan jó lenne ha már most a köv. uh-on tudnának valami tippet.Annyira várom,hogy kiderüljön mi a kis lakóm.:D

Te mennyi idős vagy?

2012. ápr. 25. 21:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Lánynévnek a Zoé stimmel a vezetékneveinkkel, mivel elég hosszú a kettő együtt (anyukám ragaszkodott hozzá, hogy legyen ott az én vezeték nevem is...), a fiúnévnek a Zéta az ami tetszik, de ugye azt könnyen Zitázhatják, és félek, hogy utálni fog a kölök, ha majd a suliban mindenki röhög rajta a neve miatt. Ráadásul félig más nemzetiségű lesz, mert a férjem nem magyar, hanem ázsiai és eléggé jellegzetes jegyek fognak öröklődni, szóval alapból szerintem cikizni fogják akár lány akár fiú.

Jómagam 26, de amióta várandós vagyok szinte megállt az idő. :) Nekem még várnom kell 2 hetet a következő UH-ig, de akkor még tuti nem tudják megmondani, max tippelnek. Kibírhatatlan ez a várakozás! Nem is értem azokat, akik csa a szülésnél tudják meg, hogy fiú-e vagy lány! Le a kalappal előttük!

2012. ápr. 26. 04:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok a várakozással.:O

Szerintem biztos csudiszép babácskátok lesz.:)

Szerintem jó a fiú nevetek de ha ettöl félsz inkább ne kockáztass.És a Zétény nem tetszik?Szerintem ez is szép csak a páromnak sajnos nem tetszik.Vagy a Noel?

2012. ápr. 26. 22:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Noel!!! Gondolkodtam róla, anyukám le-Noézta.... végül nincs messze a két név egymástól. A Zétény annyira nem, de a Zente az igen, lehet, hogy Zente lesz. Egyébként volt egy angol barátnőm, akinek Lora volt a neve, és szerintem csodálatos név. Az Erikről meg a kishableány jut eszembe és kis koromban szerelmes voltam abba a figurába, szóval én csak támogatni tudom! :D:D:D
2012. ápr. 27. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok név tetszik.De sajnos a páromnak nem.Különlegeset szeretnék,de nem szeretném ha később nevetség tárgya lenne a neve.Nekem amúgy tetszik a Zsombor,Barnabás,Botond,Noel,Noah.Pl.:unokaöcsém 1 éves és Horváth Artúr a neve.Először furcsa volt,hogy Artúr.De mosmár egyáltalán nem.Egy tünemény....:D
2012. ápr. 27. 21:37
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen, az Artúr név kissé szokatlan a mai világban, de még mindig jobb szerintem, mint a Géza, vagy a Balambér.

Van egy kísérlet, miszerint ha a jegygyűrűdet egy cérnára felfűzöd és a hasad fölé engeded, akkor el kezd mozogni, ha körkörösen mozog, akkor kisfiú, ha ide-oda himbál akkor kislány van a pocakban. Énkipróbáltam és úgy keringett körbe-körbe, mint a meveszekedett. Szóval most megint parában vagyok, hogy kisfiú lesz! Az apja már nézegeti az elektromos autócskákat, és legszívesebben leütném érte. Egyrészt azért mert még nem biztos, hogy fiú, másrészről nem akarom hogy elkényesztesse a kölköt ilyen "vagány" dologgal, harmadrészt ha még is vesz neki egy ilyet, akkor a többiek is ki akarják majd próbálni, és tuti az lesz, hogy vagy ellopják, vagy elrontják! Már most ilyenek agyalok! Mi lesz, ha majd megszületik????

Ha lány lesz, tudom előre, hogy apás lány lesz, mert én is az vagyok. De igazából nem bánom, csak ne veszekedjen majd velem annyit mint én annak idején anyámmal. Neked/nektek vannak ilyen nemekhez kötődő félelmeitek?

2012. ápr. 28. 05:11
 18/18 anonim ***** válasza:

A lányok inkább apásak a fiúk anyásak.Nekem nincsenek ilyen félelmeim.Én csak attól félek jó anya leszek-e.És,hogy biztos nagyon furcsa dolog lesz valaki életéért felelni.Ugye eddig én nagyon kislányt akartam,de ha olyan lesz mint én voltam tininek akkor isten ments.:D

A párom nagyon fiút szeretne mint minden apa ált.

Mi is kipróbáltuk a gyűrűs dolgot nálunk is kisfiút mutatott.:DBár mi nem vagyunk házasok,nem vagyunk oda az ilyen általános dolgokért.Feleslegesnek éreztük,hogy megtegyük hiszen így is együdt vagyunk és jól meg vagyunk lassan 5 éve.

2012. ápr. 28. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!